Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Immm, nasıl derler... İçimde buruk bir sevinç var.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaklaşık 6-7 ay önce bir bilgisayar almıştım. Herşeyiyle gayet güzel bir sistemdi. Üstelik kablo net bağlantısı da edinmiştim. Yani son derece mutluydum. Ancak bilgisayarı almamdan bir kaç ay (sanırım 4ay sonra) evime giren bir hırsız makinemi çalmıştı. Sonuç itibarı ile, çökmüştüm.

Ve nihayet dün yeni bilgisayarımı aldım. Üstelik çaldırdığım bilgisayardan daha iyi bir bilgisayar aldım. Ancak artık kablo netim yok. Üstelik ÖSS denen iğrenç olay gitgide yaklaşmakta. Kısacası, sevinemedim be arkadaşlar. ÖSS adamı hayattan öyle bir soğutuyor ki. Aldığım şu güzel makinaya bile sevinemedim, bir garip oldu içim.

E şimdi diyebilirsiniz ki bunları neden buraya yazıyorsun, bunlar senin iç dünyanla ilgili. Fakat ne bileyim hem sizlere yeniden bir merhaba demek, hemde biraz içimi dökmek amacıyla yazdım bunları. Neyse...

Yeniden merhaba...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
Dralnu çoğu kişi aynı hatayı yaparsa hata olmaktan çıkar mantalitesi eskidi :P

Hıhmm e tabi iradesi tam olan Daoc turevı oyunlara tapsada açmaz bilgisayarını dimi? Kime diyorum?:P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Bütün bi sene ? Şunun şurasında ÖSS ye 20 gün kaldı. (hatta bugünü ve 20 Haziran'ı saymazssak 18)

Bu yıl içersinde bilgisayarı kaldırsaydım daha da çökerdim. ÖSS ye azırlanıyorum diye tüm hayatımı kenara koyamam ki.

Bilgisayar iyi bir dinlenme aracı oluyor. Ders çalıştıktan sonra 1-2 saat oynadınmı ders çalışmnın tüm stresini alıyor. Böylece bir daha derse oturacağın zaman daha rahat oluyorsun.

Lafın özü, bilgisayarınızı kaldırmayın, kaldırtmayın.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
hata diil ki ? ne hatası ?

ben kendinizi tutun o orda dursa da oynamayabilirsiniz demedim ki eheh

o dursun, oynayın; arada forumlara bak, gir biraz skill kas, sonra bırak dl ye git test coz .. sacmaladığın soruları icq dan millete sor.[signature][hline]in god we trust, all others pay cash
Mesaj tarihi:
Anlamıyorum ve kabullenemiyorum ya devletin bir gencin 3 yılını sacma sapan bi eğitim sistemi yüzünden katletmeye hayattan soğutmaya ne hakkı var ya bak yine sinirlendim[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen
senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi
Mesaj tarihi:
ne yapsalardı peki üniversiteye adam almak için? Daha iyi bir alternatifin var mı? Tek daha iyi gözüken şey her senenin sonunda öğrenciyi bir sınava sokmak.. En sonunda tüm puanları toplamak..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
Mesaj tarihi:
Amerikan sistemine ne dersin
yaptigin okul ortalamasi daha onemlisi hocalarinin referansi yaptigin hayir isleri sporlar.

Sikindirik bir 180 dakika mi daha ii?

said:
Estel_Anorien, 31 Mayıs 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
ne yapsalardı peki üniversiteye adam almak için? Daha iyi bir alternatifin var mı? Tek daha iyi gözüken şey her senenin sonunda öğrenciyi bir sınava sokmak.. En sonunda tüm puanları toplamak..
Mesaj tarihi:
ÖSS öldürmez ÖSS nin neticesinde aile öldürür :D

abi gidiyosun bilgisayar alıyosun utanmadan bide internete giriyosun sonra bana haber vermiyosun olucak işmi şimdi

bu arada ÖSS ye 40 gun kala UO ya yeniden başlamak harbiden salaklık oluyor dimi eger oyleyse ben salak oluyorumda :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Temelde ole degil cok cok fazla okul var amerikada sonra yanlis mantik gutuyorsun.

Herkes muhendis doktor olmak zorunda degil zaten en buyuk hata burda.
Lisedede iyi okula girmen paran kadar basariya bakiyor amerikada yani her zaman basarili olman lazim 3 ay calisip 180 dakika kafanin ii olmasi bana adaletli gelmiyor.
Paraya gelince heralde dunyada paranin en cok gectigi ulke amerikadir ama ayni sekilde fakirinde basariliysa en iyi egitimi alabilecegi ulke yine amerikadir.

said:
fizban, 31 Mayıs 2004 16:46 tarihinde demiş ki:
amerikan eğitim sistemi kötü okulda okuyan öğrenciye hiç şans tanımıyor. düzgün bir okulda okumuş belli bir tabakayı alıyor, üniversiteye yerleştiriyor. diğerleri avuçlarını yalamaya devam ediyor.

ayrıca o sistemin gelmesi çiin liselerimzide çok şey değişmesi laızm.
Mesaj tarihi:
said:
amerikan eğitim sistemi kötü okulda okuyan öğrenciye

kötü okul yok belli bir standart yerleşmiş.[signature][hline][i]#1176220387-.
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 31 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
Amerikan sistemine ne dersin
yaptigin okul ortalamasi daha onemlisi hocalarinin referansi yaptigin hayir isleri sporlar.

Sikindirik bir 180 dakika mi daha ii?

said:
Estel_Anorien, 31 Mayıs 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
ne yapsalardı peki üniversiteye adam almak için? Daha iyi bir alternatifin var mı? Tek daha iyi gözüken şey her senenin sonunda öğrenciyi bir sınava sokmak.. En sonunda tüm puanları toplamak..

Amerikan sistemi dediğin riskli ve çok adaletsiz bi sistem. O yollardan daha bu sene geçtim ondan biliyorum. En haketmeyen adamlar Northwestern gibi müthiş unilere giderken 5.0 ortalama getirip sayfalarca aktivitesi olanlar (ki o aktivitelerin çoğu boştan veya uydurmaca değildi) açıkta kaldılar. Neden? Sadece biraz burs istediler diye... Yok hayır, burs alanlar arasında da adalet yok ki çok alakasız adamların burs aldığı oluyo.

Artı çok daha stresli bi olay unilerden kararlar gönderilirken sadece amerikaya başvuranlar heyecandan ölüyolardı. ÖSS stresinden fln da çok farklı değil. Essaylarini yazarken 2-3 ay boyunca bayağı bi sosyal aktiviteni kısmak zorunda kalıyosun, aktivite kasacam diye insanlıktan olanlar vs vs.... uzar da gider. Yani sonuçta o kadar da kolay değil; ha tamama daha uzun bi sürede oluyo ve hissettirmeden oluyo ama yine de senin o üç senen çöpe gidiyo ne sistemi olursa olsun.[signature][hline]İşte ÖSS Gerçeği
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 31 Mayıs 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
said:
amerikan eğitim sistemi kötü okulda okuyan öğrenciye

kötü okul yok belli bir standart yerleşmiş.

hic de dogru degil belli bir satndardin falan yerlestigi, gelir duzeyi dusuk insanlarin cocuklarinin gittigi okullar son derece kalitesiz ve kotu, Turkiye'de cok sansliyiz ki anadolu lisesi denilen bir kavram var.
ve evet, amerikan sistemi parasi olmayana hic sans tanimaz, ve de o sistem turkiye'ye uyarlanamaz. buradaki burs sisteminin nasil yurudugunu cok iyi biliyorum, ve gercekten de kotu bir liseden gelenlerin neredeyse hic ama hic sansi yok, ve iyi bir liseye gitmek sadece maddi duruma bakiyor, cunku liselerde standard bir burs sistemi yok.
kendi okulumdan ornek vereyim, okulum su anda amerika'da muhendislikte 14. sirada (ust standard olarak kabul edilebilir), ve benim ogrencilerimin bir cogu amerika'nin buyuk sehirlerinden ve oralarin iyi okullarindan gelme, yok oyle yani filmlerdeki gibi basket, amerikan futbolu oynayarak muhendislik okumak falan. sporculara elbette ki burs veriliyor, fakat onlarin bolum secme sanslari yok gibi birsey, okul hangi bolum icin burs verirse orada okumak zorundalar. Ki zaten amerikan sistemi hicbir seyi karsiliksiz olarak vermez size, futbolcu adama burs verip muhendislik okutursa o adam spor yapmasi gereken zamani ders calisarak gecirir ki bu okulun takimina fayda saglamaz. bana burs verir cunku bende bekledigi burada oldugum surece arastirma yapmam, makale yazmam, dergilerde okulun adinin cikmasini saglamam, ve ileride bir gun buraya geri donup hoca olmamdir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 31 Mayıs 2004 16:24 tarihinde demiş ki:
öss den önce bilgisayarı kapamak ayıptır, günahtır. öss zamanında sürekli nette olunmalıdır, test çözülecekse icq da chat yapılırken çözülmelidir.

Bu adam beni kelimelerle ifade etmiş.. :)[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Mesaj tarihi:
bir sistemimizide dışardan almayalım tutmaz tutmayacaktır orası amerika oranın koşulları farklı bizimki farklı . 3 saatlik bir sınavda bir iki çizik atarak ilerlenen sistem yerine yaratıcılığın ön plana çıkaracak bir egitim bakani gormedim . her gelen iki katsayıyla oynuyo nerde vaad edilen koklu yenilikler ....[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!

[Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 31 Mayıs 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben büütn sene yattım kazandım alla alla öss den korkmayın atla deve değil gelip hart diye ısırıp kanınızı içmez[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 31 Mayıs 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
son olarak ben parali universiteyi savunanlardanim ki bu ayri bir konu.

para var huzur var?[signature][hline]UYKUM VAR!
  • Yeni Oluştur...