elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 said: Hermafrodit olduğunu ama kendini çok seksi bir kadın gibi hissettiği için küçük penisini pek umursamadığını açıkladı mesela. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11458647&tarih=2009-04-21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sixoms said: alttan aldı. e haklılar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: smash said: pogodi said: lady gagada hermafroditizm varmış ne demek o ahahah hermafrodit olursun veya olmazsın hermafroditizm varmış? :) ay ne biliyim ben haberi okuduğum gibi aktardım. ilk defa kullandım zaten terimi asd. sana saldırmak gibi bi niyetim yoktu pogodicim güldüm sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: Sixoms said: alttan aldı. e haklılar ahah sağduyu wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar