Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gitti gidiyor kampanyasından 10 kontör kazanmışım. bildiğmiz gitti gidiyor mu ki acaba? oraya da kayıtlı falan değilim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o ne ya biz kayıtlıyız bize niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 google a baktım, kendin üye olup arkadaş davet edince kazanıyomuşsun ama eski bi kampanya o hem ben üye değilim. neyse saol avea. tabii bi bilgi edinebilsek iyi olurdu belki bi abuse ortamı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kontür yüklemezsem hattım kapanacak die mesaj geliodu... yaklaşık bi ay boyunca "bu son ay" die uyarı mesajı geldi... dikkate almadım... galiba sıkıldılar, artık ööle bi mesaj atmıolar. ve hala açık.... günün gereksiz bilgisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sevgili Avea Üyesi; Yanlışlıkla size yolladığımız 10 kontörü geri almak zorundayız. Lütfen biraz sonra "Özel Mesaj" ile belirteceğimiz numaraya kontörü yollarsanız sevineceğiz. Eğer yollamaz iseniz 3 gün içinde sizi cin çarpıcak. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben de bir gereksiz bir bilgi vereyim.sevgili turkcell durduk yerde 150 mi ne kntrümü almıştı.arama ve mesaj atmadan. ben de çağrı merkezini arayıp şikayet edip,kontrol edilmesini rica ettim. akabinde ki bir kaç saat içinde 400 civarında knt yüklenmişti tam sayıyı hatırlamıyorum çok yüksekti *kuul smayli* bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 özür dilemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 la ben hep kontr kart numarasını sallasak bala mala tutarmı diye düşünür denerim arada bi ama olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Geçen aveadan bi hatun numaramı istedi alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dün aveadan geldiler 100 kontör istiyoruz dediler, seviştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar