Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Kısaca özetlemek gerekirse, geçen sene haziranda mezun oldum, 2010 temmuza kadar tecil ettim. Şu anda çalışıyorum. Ben 2010 eylülde başlamak istiyorum master'a ama tecilim 2010 temmuza kadar. Bu durumda ben gelecen sene mayıs falan gibi başvursam Boğaziçine yüksek lisans için kabul alsam gidemiyor muyum tecilim 2010 temmuza kadar olduğu için ?? Eğer durum böyleyse bu sene sonunda uydurma bir mastera başlayıp askerliği yine tecilletip sonra ertesi sene ALES'e falan girip boğaziçine başvurabiliyor muyum ?? Biraz karışık anlattım ama yardımcı olursanız süper sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Gidiyosun. 2008'de karar aldirmissindir. Tekrar cagirirlar. Mazeretin var mi derler. ALES'e girdigini soylersin. Kabul edilince evraklari alir tekrar gidersin, yine tecil edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hangi bölüm? cevapla alakası olduğundan değil meraktan sordum cevabı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Sanirim bilkent endustri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar