Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lyrics Sistemi

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi ben bu sizin armaları sevdim, bir koşu gidip 1000 tane lyric post'layayım dedim ama anlayamadım gitti

yani o yarışmadaki gibi bir sistem olsa hani sözleri boş olan şarkılar gözükse bir yerde, bende aramak zorunda kalmasam

ayna'nın bir albümünün şarkı isimlerini yolladım dolduruyim diye, kabul oldu şarkı isimleri isteğim fakat boş lyric'ler çıkmadı..benim yerime biri doldurmuş, eh bu durumda ben sinir olmuş oldum :))

nasıl olcak bu iş ?[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

solda see songs without lyricz diye bi link var (see your profile, logout falan olan kutuda), ordan gorebilirsin liriksiz $arkilari.

o yari$mada sorun $uydu; cok fazla sozleri yollanmami$ (ama isimleri yollanmi$) $arki kayitliydi, amac o yigini eritmekti, ba$arili da olundu :) (600 kusur sozleri yollanmami$ $arkidan geriye 50 tane falan kaldi)

$u anda isterseniz o listedeki $arkilarin sozlerni yollayabilirsiniz (o listeden $arkinin adina basip, sonra submit corrections for this song diyerek - ya da listede $arkinin yaninda submit diye yaziyor, ona da basabilirsiniz direk), 250 tane $arki var $u anda orda

ya da; kendiniz 0'dan album ve $arki yollayabilirsiniz, sevdiginiz bi grubun sayfasina gidip mesela album gonderin ordan, $arkilarin listesini falan gonderin o albumdeki, biz albumu ekledigimizde ozelden bir mesaj alacaksiniz, ondan sonra eklenen albumun sayfasina gidip ister tek tek her $arkinin sozlerini yollayin, ister album sayfasinda 'submit lyrics of songs w/o lyrics in this album' diye bi link var, onu kullanarak toptan yollayin o albumdeki $arkilarin sozlerini[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

Mepj Ayna dışında binlerce grup var eklenmemiş database imize, onları ekle?

Biz burda bekliyoz, en geç iki gün içinde albümleriniz eklendi diyte mesaj yollarız yani, ben sürekli bilgisayar başında olmaya kasıyorum (ortak sınavlar var şimdi gerçi)[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...