Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ya şimdi ben bu sizin armaları sevdim, bir koşu gidip 1000 tane lyric post'layayım dedim ama anlayamadım gitti yani o yarışmadaki gibi bir sistem olsa hani sözleri boş olan şarkılar gözükse bir yerde, bende aramak zorunda kalmasam ayna'nın bir albümünün şarkı isimlerini yolladım dolduruyim diye, kabul oldu şarkı isimleri isteğim fakat boş lyric'ler çıkmadı..benim yerime biri doldurmuş, eh bu durumda ben sinir olmuş oldum :)) nasıl olcak bu iş ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 mesela bi internet adresi yazdıysan sözlerin olduğu modlarımıs dolduruyo sanırım şarkıları.. senin adın geçiyo olması lazım altında da.. bana öyle olmuştu bi kere[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 yok yazmadımda halbuki herkes kıl benim rütbelerime, sırf inat olsun diye benim adıma kayıtlamamak için kasıyorlar :p[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 solda see songs without lyricz diye bi link var (see your profile, logout falan olan kutuda), ordan gorebilirsin liriksiz $arkilari. o yari$mada sorun $uydu; cok fazla sozleri yollanmami$ (ama isimleri yollanmi$) $arki kayitliydi, amac o yigini eritmekti, ba$arili da olundu :) (600 kusur sozleri yollanmami$ $arkidan geriye 50 tane falan kaldi) $u anda isterseniz o listedeki $arkilarin sozlerni yollayabilirsiniz (o listeden $arkinin adina basip, sonra submit corrections for this song diyerek - ya da listede $arkinin yaninda submit diye yaziyor, ona da basabilirsiniz direk), 250 tane $arki var $u anda orda ya da; kendiniz 0'dan album ve $arki yollayabilirsiniz, sevdiginiz bi grubun sayfasina gidip mesela album gonderin ordan, $arkilarin listesini falan gonderin o albumdeki, biz albumu ekledigimizde ozelden bir mesaj alacaksiniz, ondan sonra eklenen albumun sayfasina gidip ister tek tek her $arkinin sozlerini yollayin, ister album sayfasinda 'submit lyrics of songs w/o lyrics in this album' diye bi link var, onu kullanarak toptan yollayin o albumdeki $arkilarin sozlerini[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 senin yolladigin ayna albumunun $arkilari zaten kayitliydi lyricz 'de, o $arkilari ekledim albume. album eklenmis oldu yani :)[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 lol ya bende şans olsa zaten... [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 26 April 2003 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mepj Ayna dışında binlerce grup var eklenmemiş database imize, onları ekle? Biz burda bekliyoz, en geç iki gün içinde albümleriniz eklendi diyte mesaj yollarız yani, ben sürekli bilgisayar başında olmaya kasıyorum (ortak sınavlar var şimdi gerçi)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar