BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ginaly said: lan avon, oriflame falan mı kullanıyonuz fakirler. channel no:5 stoğum var apartmanın su deposunda ama işte bizim hatun armani mania seviyor naparsın.. elimizi yüzümüzü yıkıyoruz arada aparttman sakinlerine de şehir suyunu şebekesini basğladım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ginaly said: lan avon, oriflame falan mı kullanıyonuz fakirler. hahahah hayır be ne hacıyağı falan değil.muhteşem birşey o.oh du bi gidim koklim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ne diyim müminmania.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 en güzel koku kendi doğal kokumuzdur agalar amerikanın oyunlarına gelmeyin parfüm kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dasaaa said: ne diyim müminmania.. değil yau iddia etme.zaten kıyamıyorum onu kullanmaya başka birşey kullanıyorum o kadar muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 laiklik elden gidiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar