Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedensiz bi hüzün kapladı içimi

Disease

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:
Gizemi çok özledim :'(

yapma böyle ya kaç gündür hayatın bir gizem değil gizem ne ki ne kızlar çıkacak karşına ya ulan ben böyle mesaj atmıştım diyip gülceksin hatta kendini aptal hissetceksin 1 sene sonra falan

sana bunları yaşatan bir kız dünya güzeli de olsa sana kafaca inanılmaz da uysa ondan daha az uygun ve daha az güzel birçok kız ondan çok çok iyidir çünkü onlar hala sana bunları yaşatmadı
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha ben ilk oynadığımda bilmiyodum 2d 3d farkını 3d yüklemiştim nerde oynucam nerde oynucam fln diodum arıyodum google da . elan realms vardı oraya kayıt olmuştum girdim oyuna ama hareket edemiodum fln sonra internet cafede nebulada oynayan adamlar görüp onlar sayesinde 2d yüklemem gerektiğini anlamıştım anet exile a başlamıştım . arkadaşlarla paso para muhappeti yapardık . olm bugün 10k yaptım olm bugün 100 k yaptım diye . hey gidi günler hey sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu hayatın hızlı akmasından bazen ben de rahatsız oluyorum , o hüzün de kaplıyor içini .sonuçta yaşın ilerledikçe artan sorumlulukların vs artıyor ama öyle bakmak çözüm olmuyor sonuçta.

işin ve sorumluluğun neyse artık yapmak zorunda kalıyorsun , bunları düzgün yapmaya odaklanmak lazım daha fazla üzüntü duymamak adına .Bunun için çabalamak da elimizde en doğru seçenek olarak gözüküyor .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...