Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 cd üzerine baskı yapmaya çalışıyorum. verdiği hata; Printing cannot be executed because the Inner Cover is open. Close the Inner Cover, and then press the RESUME button on the printer. Printing will restart. bütün kapaklar kapalı belki 40 kere denedim. sanırım kapağın birisini algılamıyo. canon serviside yok denebilcek kadar az. varmı acaba bu sorunla karşılaşan yardım edebilcek birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bir tane kaynak site buldum. http://damnprinter.com/136/canon-pixma-ip3000-ip4000-ip5000-ip6000-ip8500.html bu seferde The CD-R tray is not inserted or a printable disc is not placed on the CD-R Tray. Insert the CD-R tray with a printable disc in the Inner Cover and then press the RESUME button. Printing will then restart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar