di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Selam, Nasil kirilir diye sormayacagim. Onu belirteyim ki konu illegal denilip kapatilmasin. Merak ettigim elimdeki bu psp ve bu ofw'li alet kirilabiliyor mu ? Zamaninda kendi psp'mi goturup kirdirdigim yer yapilamiyor 8 aydir bekliyoruz dedi fakat netten okudum kadariyla yapilabiliyor. Ben mi birseyi atliyorum acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 büyük olasılıkla ileride olacak 2006 ve 3k serisi için custom firmware şu an yok diye biliyorum. brick yapar psp yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 birde firmware yapabilmek için bir tane pandora battery, bir tane de olrjinal bir memory stcik gerekiyor hatırladığım kadadıyla. O yüzden zahmet biraz kendi başına firmware yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Yaptirabilsem dert olmayacak da yapilmiyormus iste. Ooof off ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bende gerizekalı gibi elimde 2k custom firmware li aleti sattım. resmen 450 500 civarına gidiyor nerdeyse slim aletler ben 280 e almıştım taa ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 5.03 ofw yüklüyse softwaresel olarak cfw yüklenebiliyor ancak programı yayınlayanlar illegal isoları çalıştırmasın diye kasmışlar. Diğer homebrew programlar çalıştırılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar