Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi classı seçmeliyim ?

Karmacoma

Öne çıkan mesajlar

fuzulee said:
fallou7 said:

gerizekaliya anlatir gibi dedigin wl oynamaktan bir haberdar olan elemanlarin kisisel yorumlari:)

Once az da olsa türkce ogrenelim ondan sonra atifta bulunalim mumkunse. Geyik olsun diye bir sey soyledik, hemen laf sokmalar basladi, tamam aslanim marauder en kotu sinif, daha kotusu yok, en kotu sizsiniz hatta igrencsiniz. hayret bir sey yahu.

bu magdur edebiyatiyla nereye kadar.

Hemen edit : Unutmusum, white lion da en iyi sinif, OP, hatta herkes white lion acsin, hatta aslinda lion acsin, cunku elf cok guclu sadece aslan yeter. bak kacilmiyormus white liondan hem. ne aptalmisim ben, onumde kosan adami yakalayamiyorum. ileri tusuna mi basmak gerekiyordu acaba? yatacak yerim yok.

Valla abi WL yi çok seviyorum bitek kendine çekmesi bi saçmalık maraouder kadar iyi çekemiyo ama ben adama bişey yağdırırken birinin arkamdan sıçrayım kafasına inmesi inanılmaz eğlenceli bi görüntüye sebep oluyo abi adam chargelıdır falan filan sakın oyun tarzına laf ediyomuşum gibi düşünme ama bu benim düüncemdir marouder op değil BW halimle bile çoğu marouderi 1v1 de alabiliyorum ama WL nin aslanını bile alamam :( neyse benim tarafımdalar böle bi mücadeleye girmiycem :) Guardian rocks!! abi yanlışım olabilir oynama tarzıyla daha WL em küçük büyümedi 23 mü ne o yüzden t4 deki zaaflarını tam olarak bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...