Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Yeni keşfettim. Süper komik bir dizi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Geçen hafta indirmiştim 4 sezonu da, 3 günde falan bitirdim hepsini. Dizi iptal olmamış bu arada 5. sezon gelecek ama ne zaman bilinmiyor. Konu: Paddy's Bar'ın sahibi 3 arkadaş ve barda çalışan barmaid'in serüvenleri. 2. sezonda diziye Danny DeVito katılıyor ve series regular olarak devam ediyor.IMDB Linki 9.6/10 yuhh puana gel. Favori karakterim: Mac Şöyle de gangin güzel bir resmini koyalım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 e arattım? çıkmadı hiçbirşey? arama motoru bozuk kardeşim benim suçum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 "aranacak kelime: sunny" "aranacak bölüm: vizyon" direkt çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar