Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 dizi degil yabanci bi yarismadan cakma fear factor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Bazen yarışmacısına göre çok komik olabiliyor.Ne zaman denk gelsem izliyorum ama bu verilen video ilk yarışma, final en güzeli birde dönen bir aletin etrafında platformlar var zıplayarak kurtuluyorlar oda çok komik:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 videoyu izledim de, yarışmayı piç etmişler resmen. gerçi orijinalini de bilmiyorum yarışmanın ama böyle taşak geçer gibi mal mal ötüp duran bi asuman yoktur heralde orda? ayrıca yüzerek parkurları geçmek de çok efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Asuman yanımda.. isteyen gelsin diyor haberiniz ola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 asuman kadınsa ben afroditim yav edit:fenerbahçeli rambonun bıyıksız versiyonu töbe töbe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Lost'un bu haftaki sezon finalinde aşağıdan Wipeout reklamı geçti o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Orhan Ayhan 'ın yorumları ve çizimler beni öldrürecek lan. baya bi eyleniyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kardeşim sesi sona kadar açmış kapı da açık kalmış, izlemeden facepalm oldum yarım saattir oynar kaşlı oktay kalas moonwalk mu yapıyorsun maykıl? davos zirvesinden aşağıya son anda düşüyor ve bakalım daha da gelmem diyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar