miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 amelie filminin müziklerinden tanınan yann tiersen hazretleri 4 haziranda maslak venuede konser verecektir. ilgilenenlere duyurulur.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delicate Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ben gidiyorum. fakat 18 yaşından küçüğüm umarım girişte sormazlar..sorarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ayrıca aynı festival dahilinde (istanbul uluslararası film müzikleri festivali veya öyle bişey) 5 haziranda yine aynı yerde çingeneler zamanı ve arizona dream gibi filmlerin müzikleriyle bilinen emir kusturica konseri olacak[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delicate Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 evet kombine bilet alırsanız eğer ikisi toplam 45 milyon. ve bilen biri söylesin 18 yaşından küçük olmam sorun yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=74357 biletixin sitesinden bakabilirsin yas sinirlamasi icin orda yoksa telefonla bi ara kontrol et[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delicate Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 biletin üstünde yazıyor aslında 18 yaş sınırı var diye.. yine de aldım bileti atlatabilir miyim ...yani büyük gösteriyorum aslında ... birde yanımda 18 yaşından büyük bir insan olursa farkeder mi diye merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 gittigim 18 yas ustu konserlerde genelde iceri sizanlar oluyodu ama kontrolde oluyodu sansina kalmis[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 venue'de kapıda kıllık yapıyolar. mutlaka kimlik kontrolü oluyo. bi mucize olur da aradan sıyrılırsan girersin. ya da dershane kimliğin falan varsa üzerinde oynama yap. sahte kimliği çakarlar, ama dershane kimliği ya da paso gibi bi belgeye bişey demezler. nüfus kağıdım çalındı dersin. en garantisi veliyle gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar