Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mau faction quest hangisi? bilen varmı acaba?[signature][hline]Azo [LVL50 Sorcerer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hmm bende bu konuda baya kafa yordum:) mau lardan alınan bi quest var güzel bi rewardi olan ama o questi yapabilmek için mau lara neutral olmak gerekiyor sanırım senin sorunun da mau lara neutral olmak?? Eger buysa mau bastet veya mau sekhmet questlerini yaparak mau lara neutral hale gelebilirsin ama okudugum kadarıyla (mau bastet i yapmışlar genelde) questi 4-5 defa yapmak gerekiyormuş. diger bi yolda setian kesmek ama ne kadar kesmen gerekli bilemiyoırum ben yaklasık 30 tane kestim olmadı. en iyisi bastet questini yapmak gibi gorunuyor(4-5 defa tekrarlaman gerekiyo) Daha detaylı bilgi istiyorsan www.visionofsages.net/toa/Quests.html adresinde bu 2 questi bulup detaylı okuyabilirsin.[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 evt ya aynı problemi bende yaşıyorum ve hala aşamadım. Lost in the Sands of Time diye bir questi tmmlamak istiyorum specimde bunun rewardını kullanıcam...umarım çözerim Saygılar....[signature][hline]Azo [LVL50 Sorcerer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Gidin Fortress of Storms un oralarda Setian camp edin bir kaç saat, hem scroll düşer, hem faction düzeltirsiniz[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 . [Bu mesaj Xalthos tarafından 31 Mayıs 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar