firatram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11645187.asp?gid=229 Haberin tamamı said: DSP Genel Başkanı Zeki Sezer güvercini iktidar yapan Ecevit’ten sonra aldığı partiyi son yerel seçimlerde yüzde 2.8‘e indirdi… Genel Başkanlıktan istifa etti… Ancak bir şeyi söylemedi: ‘İlk kurultayda aday olmayacağım’ Bunu özellikle söylemedi. Şimdi sanki ‘kaybeden lider istifa eder’ gibi davranıp, yeniden aday olmanın yollarını arıyor. Bu görüş hurriyet.com.tr’ye yorumlar halinde geliyor. Bakalım Genel Başkanlıktan istifa eden Zeki Sezer, istifasından sonraki ilk kurultayda aday olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oha haber formatına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Halka olan saygıya gelinen noktaya bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yav abi doğan medyası işte,bugün tayyibe karşı olur dün ecevite karşıydı,evelski gün kenan evreni pofpofluyordu,bunların gazetesini bilinçli alan adamların aklından şüphe etmeye başladım valla:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Doğan medyası değil abi olay esas olay dünyadaki medya kavramı.İnsanların objektif haber alma hakkına saygı duyan kimse yok varsa yoksa çıkar için yapılan haberler.Çıkar için insanları yanlış bilgilendirme ve bunu yaparken insanların akıllarını ve zihinlerini zehirlerken zerre kadar vicdan azabı duymama.Medya bu olmuş adı doğan olur şahin olur fethullah olur fox olur cbs olur hiç farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 HaberTürk okuyorum gayette memnunum adamlar haberi olduğu gibi veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 SodomVsGomore said: HaberTürk okuyorum gayette memnunum adamlar haberi olduğu gibi veriyorlar. haberturk bende okuyorum ama arada sacmalıyor onlarda ornegın vergı konusunda kendilerini on plana cıkarıp ciner su kdr vergi verdi diyp millete camur atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 SodomVsGomore said: HaberTürk okuyorum gayette memnunum adamlar haberi olduğu gibi veriyorlar. sen de HT kalitesini tercih edenlerdensin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 haberturk'te eskidendi cinerlere satıldıktan sonrası malum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yuppi! kendi çapımda bi ilke imza atıp başka bi başlığa yazdığım mesacı burada da kullanıyorum.. ve manalı oluyor.. dasaaa said: basında iş yapmak ne harika.. böle bi yazıyı birisi burada yazsa garbage'a atardım fazla düşünmeden. orada para veriyorlar. ben de bi köşe bulsam gazetede, o-hooooo.. herkese dürüm falan da alırım bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bence dasaa bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aslında ufak bi yılmaz özdil yazı yazma botu geliştirdik.. hızlıca yazabiliyoruz. ama türkiye bu kadarına hazır değil.. tubitak gizli tutuyor onun için.. bu mesajı da unutun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Yalnız şaka maka adam yeniden aday oldu oha! Yazı haklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar