Afush Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Arkadaşın pc de tam uyumlu olmayan PlayStation gitarıyla oynattığı Guitar Hero'suna ilk oynamamla sardırmış bir insan olarak arayışlar içerisindeyim. Konsolum yok ama Pc için oyununun olduğunu biliyorum.Şimdi sorum şudur.Bu PC oyunu ile tam uyumlu çalışan gitarı ben İzmir'de bulur muyum,bulursam nerde bulurum.Çakması var mıdır?Kaça satılır? Düşündüm de aslında istanbul/ankara da olabilir.Oradaki arkadaşlara getirtebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gittigidiyor.com'u bi dene. (xbox360 gitarı pc'ye tam uyumlu bu arada. *bildiğim kadarıyla yazayım da sorun olmasın.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bi yerde okumuştum 1-2 sene önce bazı 3th party programlarla konsol gitarlarını pc'de kullanabiliyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 usb'den baglayabilirsen pc'ye ayarlarsin tuslari da pc performansi cok iyi olmuyor. onun yerine ps2 alip oynamak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 MeSh said: gittigidiyor.com'u bi dene. (xbox360 gitarı pc'ye tam uyumlu bu arada. *bildiğim kadarıyla yazayım da sorun olmasın.. ) Gittigidiyordan almıştım ben çok zaman önce, arkadaşımda aldı benden aylar sonra.Ne güzel cümleler bunlar böyle. Ayrıca evet, xbox gitarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yukarıda da belirtildiği gibi 3. parti pc için nette programı varsa usb çıkışı olan her aleti pcye bağlayıp, gönül rahatlıyla çalıştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar