superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 zenci olsa koparamazdı:D bu ne yav zencilerinki,gemi halatımı ahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahahahahha abi konudan çok atılan mesajlara bittim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bende ona zaten ahahahaahahaahahahaha ,zenci pipisi adamın psikolojisinde ne kadar etkiliyse,kopmaz abi ,halat gibi sağlam imajı veriyo mhuuuuuuuhauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 InneR_ChaoS said: deneyimlerinden yola cikarak bu kaniya vardigini soyleme bana lutfen ahahahahaauahaauahauahauahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Tayvanli zenci said: "When he looked down, he saw the big snake." Ne bicim metafordur bu abi ;s Doktor Tutski Koyama said: "A snake's mouth isn't always clean." agdhjagdadadsd Nerden biliyosun sayin doktor, cok mu yararlandin tele yilan hizmetlerinden ;'s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauhauaha lan durun 2 dk afk olun yarılıom dk başı refreshleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yanliz gercekten basiniza gelse naapardiniz yilan ceneyi monte ettikten sonra cekip kopma pahasina pipiyi kurtarmak mi yoksa sabirla cenesini acmasini mi beklemek? tayvanli amca cekmis sonunda yilan galip gelmis koparip goturmus zavalli adamin dalgayi ben sahsen yilanla medeni ortamda ikili gorusmeyi tercih ederdim belki insafa gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 küçük çocukları o yılana sünnet ettirelim bulalım abi eylem yapalım bence,hem çok doğal olur,hemde yılanın karnı doyar be abi nasıl plan sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 superwiz said: küçük çocukları o yılana sünnet ettirelim bulalım abi eylem yapalım bence,hem çok doğal olur,hemde yılanın karnı doyar be abi nasıl plan sizce? yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ben hala o taywanlının pipiyi nasıl kapmış onu düşünüom abi,uykularıma girecek korku filmi gibi töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bataklikta yasamiyosan sorun yok cunku oralarda kurbaga az, yilanlar yeni besin kaynaklarina yoneliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bide hocam sulak yerdemi yetiştin lafı pipiler içinde geçerlimi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 onu pipi eksperlerine danisman lazim. mirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ekspertiz raporu falan isterler şimdi forumda aman hocam sus :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Yilan bisi koparmadi ki isirmis bitek oyle biliyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar