Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Fen2 ye ne zaman oha süper über harika geçti desem 13 neti geçmiyor :D bu yüzden her sınav çıkışı emo takılıyorum yine kötü geçti lanet falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: sen bitmişin abi. mat1 14 net ne ya. ben 297 yapıyorum say2. ya tamam kötü yaptım da, yabancı dilden gircem zaten pek puan vermiyo ki mat. türkçe çok kötü oldu ya, bundan öncekilerde 1-2 yanlış falan çıkıyodu max, bu sefer gg. yds de berbatmış hayatımın en kötü denemesiydi resmen. başlıyorum ders çalışmaya artık yoksa gg sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Drall said: synorin said: bugün final dershanesi türkiye geneli sınavına girdim türkçe ve fen2 battı gibi geliyo inşallah güzel bi sonuç gelir ben de girdim bugün, türkçede bikaç soruda bitürlü emin olamadım, fen2 iyi gibiydi benim. bakalım sonuç gelince artık, pek bilmiyorum doğrumu yanlışımı çünkü =D ne zaman açıklancak sonucu? çarşamba kitapçıkları vereceklermiş cuma-cumartesi gibi sonuçlar çıkar bence en geç 1 hafta sonra belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 özdebir töder sonuçları ne zaman gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bazıları almış bile sonuçları ben dershaneyi aradım pazartesi dediler sanırım herkesinki pazartesi belli olur edit:bunlar töder için özdebiri bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 özdebir bu çarşamba belli olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 özdebir de 245 yaptm fen ya. ama zordu yani... di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bugün mef denemesine girdim.mef gibi kolaay bi denemeye bile yetemedim bırakıcam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Killer said: bugün mef denemesine girdim.mef gibi kolaay bi denemeye bile yetemedim bırakıcam az kaldı. moral bozmayın arkadaşlar düşüşler olabilir arada önemli olan bırakmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ne düşüşü abicim.artmadı ki düşsün dsfgfs.2 haftaıdr çalışıyorum bişeyler lan yine mal mal hatalar.kanser eder adamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 öss illetinin zararları foto tersten olmuş gerçi.sansür yatak örtüm çok seksi o yüzden. bu da kapı kırdın diye neredeyse dayak yedirtecek olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bende telefonu kırdım odamdaki daha iyi oldu çalan bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 amaç ne bunları yapmakta? stresi bu şekilde yenemezsiniz. inişler çıkışlar olur, küçük hatalarda olur. sınav günü konsantre olucaksınız, minimuma iner onlar. sakin olun biraz. hakimiyetinizi kaybetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya ben zaten sinirli bi insanım.sinirlendiğim şeyler de ilginçtir yani beni burda tanıyan 2 3 kişi var sinirlendiğimi bi kere bile görmemiştir.sinirlenince de böyle olayar oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sixoms said: amaç ne bunları yapmakta? stresi bu şekilde yenemezsiniz. inişler çıkışlar olur, küçük hatalarda olur. sınav günü konsantre olucaksınız, minimuma iner onlar. sakin olun biraz. hakimiyetinizi kaybetmeyin. Abi ben stresten değil 1 soru vardı yaklaşık 30dk uraştım yapamadım sinirden kırmıştım yanımdaydı telefon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 basarilar simdiden genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 1 saat yapamasan pc gidicek herhalde :] kendinize hakim olun olm biraz. zarar yani direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Yok sevdiğim geri gelmesi zor olan şeylere zarar vermiyorum kolumu ısırıyorum geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sabredin biraz sınavdan sonra sınav kötü geçse bile baya rahatlıyorsunuz.Puanları da çok kafanıza takmayın bence diyeceğim de takacaksınız yine de söyleyeyim çünkü ben de çok kafama takıyorum ama sınıftaki çocuklar falan beni geçince daha çok çalışıyorum.Orayı burayı kırmayın yani sınav kötü geçince daha çok çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 SİNİRLENİRSEM %50 BAF ALIYORUM AGALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Killer said: öss illetinin zararları foto tersten olmuş gerçi.sansür yatak örtüm çok seksi o yüzden. oha sakin killer nick te galiba oss illetinin sonucu bu da kapı kırdın diye neredeyse dayak yedirtecek olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 27 gün, hatta 1 saat sonra 26 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eagle dnz nick eski baya.7. sınıftan taa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 lan batu manyakmısın sakin lan ben bile bu kadar deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 abi bünye alışık değil ders çalışmaya.ben liseyi sabah okula erken gelip çalışarak geçtim.son sene dayadılar allahım şaştı yani.bilg oynayıp deşarj olamıyorum başka yerden patlak veriyo neyse ya sabır artık :& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar