Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:

sen bitmişin abi. mat1 14 net ne ya.
ben 297 yapıyorum say2.

ya tamam kötü yaptım da, yabancı dilden gircem zaten pek puan vermiyo ki mat.
türkçe çok kötü oldu ya, bundan öncekilerde 1-2 yanlış falan çıkıyodu max, bu sefer gg. yds de berbatmış hayatımın en kötü denemesiydi resmen. başlıyorum ders çalışmaya artık yoksa gg sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
synorin said:
bugün final dershanesi türkiye geneli sınavına girdim
türkçe ve fen2 battı gibi geliyo
inşallah güzel bi sonuç gelir

ben de girdim bugün, türkçede bikaç soruda bitürlü emin olamadım, fen2 iyi gibiydi benim. bakalım sonuç gelince artık, pek bilmiyorum doğrumu yanlışımı çünkü =D ne zaman açıklancak sonucu?

çarşamba kitapçıkları vereceklermiş
cuma-cumartesi gibi sonuçlar çıkar bence
en geç 1 hafta sonra belli olur
Sosyal ağlarda paylaş

Sixoms said:
amaç ne bunları yapmakta? stresi bu şekilde yenemezsiniz. inişler çıkışlar olur, küçük hatalarda olur. sınav günü konsantre olucaksınız, minimuma iner onlar. sakin olun biraz. hakimiyetinizi kaybetmeyin.

Abi ben stresten değil 1 soru vardı yaklaşık 30dk uraştım yapamadım sinirden kırmıştım yanımdaydı telefon :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sabredin biraz sınavdan sonra sınav kötü geçse bile baya rahatlıyorsunuz.Puanları da çok kafanıza takmayın bence diyeceğim de takacaksınız yine de söyleyeyim çünkü ben de çok kafama takıyorum ama sınıftaki çocuklar falan beni geçince daha çok çalışıyorum.Orayı burayı kırmayın yani sınav kötü geçince daha çok çalışın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...