yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Riverwind said: yav said: YAHU O Türkçe sorusunda ben de C'yi işaretledim. C de gayet uyan bişey. Bu kadar orta malı soru yapılır mı öss'de ya (orta malı soru=birden fazla cevabı olabilecek ne idüğü belirsiz soru) sinir sinir sinir. meraklısına, tr 9: ftp://dokuman.osym.gov.tr/2009/2009OSS/2009oss_tur.pdf Ed-sostaki coğrafya-deniz sorusunu da mal gibi seviyeli şıkkı işaretledim. O an en çok o olabilcek gibi geldi. Neyse, görüyorum da herkes aynı soruları kaçırmış 8-) o soruyu ben dogru yapmıstım ama simdi okuyunca c sıkkıda mantıklıymıs ben hala o deniz seviyesinde ısrarcıyım cevresindeki bitki türleri niye değişirki mantığı şuymuş, bütün denizler zaten 0 rakımda yani aynı seviyedeymiş. oysa ben çok daha geniş düşünmüştüm ama epey yanlış düşünmüşüm. senin de öyle olmuş olmalı..
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 c_a_p_t_a_i_n said: Bu saatten sonra ne uzar ne kısalır.Herkese başarılar.Tahminimce bu sene türkçeden geçirecekler.Bunu ilk defa patilere söylüyorum. hadi bakalım.Doğru söylemişsin vay be çok etkilendim
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bana sos1'den girdi nalakaysa ama adam iyi bilmiş hakkaten :D
Öne çıkan mesajlar