yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Riverwind said: yav said: YAHU O Türkçe sorusunda ben de C'yi işaretledim. C de gayet uyan bişey. Bu kadar orta malı soru yapılır mı öss'de ya (orta malı soru=birden fazla cevabı olabilecek ne idüğü belirsiz soru) sinir sinir sinir. meraklısına, tr 9: ftp://dokuman.osym.gov.tr/2009/2009OSS/2009oss_tur.pdf Ed-sostaki coğrafya-deniz sorusunu da mal gibi seviyeli şıkkı işaretledim. O an en çok o olabilcek gibi geldi. Neyse, görüyorum da herkes aynı soruları kaçırmış 8-) o soruyu ben dogru yapmıstım ama simdi okuyunca c sıkkıda mantıklıymıs ben hala o deniz seviyesinde ısrarcıyım cevresindeki bitki türleri niye değişirki mantığı şuymuş, bütün denizler zaten 0 rakımda yani aynı seviyedeymiş. oysa ben çok daha geniş düşünmüştüm ama epey yanlış düşünmüşüm. senin de öyle olmuş olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 c_a_p_t_a_i_n said: Bu saatten sonra ne uzar ne kısalır.Herkese başarılar.Tahminimce bu sene türkçeden geçirecekler.Bunu ilk defa patilere söylüyorum. hadi bakalım.Doğru söylemişsin vay be çok etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bana sos1'den girdi nalakaysa ama adam iyi bilmiş hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar