obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Spidee said: AMK TEK SORUYLA FULLÜ KAÇIRDIM OF Boğaziçi Tıp garanti, size geçmiş olsun. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sınavdan geçemezsen hayatın nasıl kayıyor üniye girince anlarsın. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Boğaziçi tıpa bu sene öğrenci almayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Yok öyle bir şey, kuzenim orada okuyor biliyorum, gayet alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ÖSYM'ye sordum 282 dedi. Ama nireler olur bilemicem. Bi de mat1in ilk sorularını hatırlayamıyorum ama doğrudur herhalde salt işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Evet sınavdan geçemeyince ertesi sene sistem değişiyo ve sen o bir geceki çalışmanı bir sene boyunca homojen bir şekilde dağıtmak zorunda kalıyorsun,eve kapanmak zorunda kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Spidee said: Yok öyle bir şey, kuzenim orada okuyor biliyorum, gayet alacaklar. Kadri Özçaldıran bizzat söyledi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sen finallere bir gece çalışıp gir de bak bakayım nasıl homojen dağıtıyorlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Finallere bir gece çalışmanın stresini öss stresi ile eşdeğer tutmanın abesle iştigal olduğunu anlatmaya çalışıyorum finallere bir gece çalışınca rahatlıyoruz demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Abi burda şu kadar puan aldım geyiği yapmayın lütfen şu anda seçemiyorum kim giriyordu kim girmiyordu. ginaly'i falan biliyorum ama karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bella said: Spidee said: Yok öyle bir şey, kuzenim orada okuyor biliyorum, gayet alacaklar. Kadri Özçaldıran bizzat söyledi bana. Kadri ne bilecek, gelen kağıdı imzalıyor. Bölüm, sonrasında da dekanlık karar verir ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kadri yönetir. giremiceksin. emo olup ağla bence sahush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 türkçe full sos 28.75 mat1 full fenden 24 25 civarı bişey olur heralde edsosta 2 boşum var gerisi doğru gibi mat2 1 boş 1 sorudan şüpheliyim offf bilmiyorum yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Tıp olmazsa hukuğa girerim, o da olmadı mimarlık, bana bölüm mü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 odtü kaldırım mühendisliğine gir,üstüne boğaziçinde yol yapı üzerine master yap bak,ablan olarak söylüyorum acayip para var. geleceğin mesleği diyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Of Ankara'ya hayatta gitmem, ben Boğaziçi'ni gördüm beğendim gireceğim. Bak buraya yazıyorum. Tıp garanti, hadi bir problem çıktı giremedim hukuk ya da mimarlık. Hiçbiri olmazsa Sosyoloji'ye atarım kapağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sosyoloji ne yaaaaaaa ahahhaha hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 260-5. ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Spidee said: Tıp garanti, hadi bir problem çıktı giremedim Türkçe eğitim veren bir yere giremeyeceğim garanti en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pogodi said: sosyoloji ne yaaaaaaa ahahhaha hıh Ya zaten ben de hiçbir yer olmazsa diye diyorum. Yoksa işim yok girip sosyoloji mi okuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yani saçmalık olur. bi sene daha hazırlan daha iyi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Boğaziçi olsun bizim olsun diye sosyoloji okuyanlar var ya..öylesini de gördük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Esit agirlik 315-320 arasinda bi puan alicak kardesim. Istanbul icine varmidir umut taban puanlari hakkinda pek bi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 elaidi said: Boğaziçi olsun bizim olsun diye sosyoloji okuyanlar var ya..öylesini de gördük.. Sonuna kadar katılıyorum abi, zevzeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar