mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Telefonunuz bekleme durumundayken, *#06# yazarsanız telefonun seri numarasını öğrenirsiniz *#0000# yazarsanız telefonununuzun software versiyonunu öğrenirsiniz *#92702689# yazarsanız telefonunuz hakkında detaylı bilgi alırsınız *3370# yazarsanız telefonunuzun konuşma kalitesi artar, bataryanın dayanma suresi azalır #3370# eski haline getirir *4720# yazarsanız telefonunuzun konuşma kalitesi azalır, batarya dayanma suresi artar #4720# yazarsanız eski haline doner Sizin de bulduğunuz kodlar varsa paylaşın herkes yararlansın[signature][hline]the mAD maXimus [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 31 Mayıs 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Hmm güzel şu kalite azaltan şeyi kullaniim ben saol :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ne demek, bişey değil[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 samsunglar için var mı böle şeyler?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ulan bir hex codu vardı 3310 ile 6610 mu 6660 mı ole bişilerdi işte.. Bu ikisine işliodu.. mesaj olarak yolluyodun. Telefon down.. Kitleniyodu restart atıodun telefona..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 o kalite artıran şey telefonu boq edio. düşürüon falan batarya çok dayanıo ama yükseltion az dayanıo böle cins cins şeyler oluo dengesi bozuluo[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar