Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW'da Silahlar

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

Silahlara bakıyordumda wow'un.Flail yokmu yahu ? olmassa olmas.Bi söliyim yapsınlar :)

neyse blizzard oyunlarındaki silahları çok süper yapıyor.Başka oyunlarda baltaları çekiçleri falan hep dandik yapıolar blizzard bütün silahları süper yapıyor tebrik ediyim dedim kendilerini :D

bi tek uo oynadım ben daha önce mmorpg .onda silahın vurma hızı pek önemli değildi vur kaç yapsan bile bekliyip vuruyordu wow'da ööle değilse en güçlü ama en ağırlığı önemli olmayan silahı alıp sadece vur kaç yaparak adam öldürmek kolay olmazmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

evet orası kesin...
ben karakterimi düşünüyorum, oyun çıkmasına çok varda olsun... hayal kurmak da güzel.
paladin yapcam human bi tek elli silah bi kalkan güzel gibi duruo da dier ele çekiç mi kılıç mı yoksa balta mı kullandırsam diye düşünüom o yüzden silahlara bakıodum sitelerden :p
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben çift elli silah kullanmak istiyorum ama sanki iyi dengeleyemiyeceklermiş gibi bir his var içimde
saçma sapan şeyler diyorlar neymiş çift elli yaratıklar için daha iyi olacakmış falan ..! adam gibi yapsınlar kalkanlı olan daha az damage yesin diyeri daha fazla damage vursun böylelikle eşitlensin.

[Bu mesaj ermynorac tarafından 25 Mayıs 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da çok saçma geldi, çünkü sonuçta mızrak bu, ata ata biticek bi olay. Rare bişey ata ata biticekse hep inventoryde taşınan ama atılmayan öylece duran gereksiz bişey olmaz mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlamyırsam diablo 2'de bitebiliyor, aynen oklar gibi, ama sen ok kutusu(mahmuzu muydu neydi hatırlamadım)nda 1 ok kalsa bile repair diyerek eksik okları tamamlatıyosun, aynısı mızrak için de geçerli. Bi de cins cins mızraklar olur aslında yani her mızrak atılmaz. Aslında binekteki düşmana karşı ekstra bonus veren mızraklar olsa of süper olur böle level 40 üzeri adam gelio altında Nightmare, sen sallıyosun mızrağı adam ölüyo, pis gaza geldim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...