ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Silahlara bakıyordumda wow'un.Flail yokmu yahu ? olmassa olmas.Bi söliyim yapsınlar :) neyse blizzard oyunlarındaki silahları çok süper yapıyor.Başka oyunlarda baltaları çekiçleri falan hep dandik yapıolar blizzard bütün silahları süper yapıyor tebrik ediyim dedim kendilerini :D bi tek uo oynadım ben daha önce mmorpg .onda silahın vurma hızı pek önemli değildi vur kaç yapsan bile bekliyip vuruyordu wow'da ööle değilse en güçlü ama en ağırlığı önemli olmayan silahı alıp sadece vur kaç yaparak adam öldürmek kolay olmazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Walla abi wow gelsin hemen party ben tek takılmam ezilme olasılıgı doguyor o zaman silah filan önemli deil onlar zamanla gelır ne de olsa önemli olan kardeşlik :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 evet orası kesin... ben karakterimi düşünüyorum, oyun çıkmasına çok varda olsun... hayal kurmak da güzel. paladin yapcam human bi tek elli silah bi kalkan güzel gibi duruo da dier ele çekiç mi kılıç mı yoksa balta mı kullandırsam diye düşünüom o yüzden silahlara bakıodum sitelerden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mızrak fırlatmayıda eklesinler, beni deli etmesinler.. En azından balta fırlatalım..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Tauren totem rules...sağlam silah...pulvezire![signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 örnekler -Ayrıca nedendir bilinmez oyunda mızrakların rare silah olacağını açıkladılar geçenlerde, halbuki troller felam hep kullanıo :) [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 20 Mayıs 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 vurkaç her zaman işe yarar da düşmanın senden yavaş olması lazım, wow gibi bi oyunda her hızdan düşman vardır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 oyunda vurus hızı olmasın 2 vurus arasındakı bekleme suresı olsun ... kısmet olursa bende tank olmayı dusunuyorum defans manyagı bı pala falan ... [Bu mesaj The_Delucian tarafından 21 Mayıs 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Dusundugunuz seye bak cıksada oynasak gerisi boş :)[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: zlorwf, 20 Mayıs 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Mızrak fırlatmayıda eklesinler, beni deli etmesinler.. En azından balta fırlatalım.. seni fırlatalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya ben çift elli silah kullanmak istiyorum ama sanki iyi dengeleyemiyeceklermiş gibi bir his var içimde saçma sapan şeyler diyorlar neymiş çift elli yaratıklar için daha iyi olacakmış falan ..! adam gibi yapsınlar kalkanlı olan daha az damage yesin diyeri daha fazla damage vursun böylelikle eşitlensin. [Bu mesaj ermynorac tarafından 25 Mayıs 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Tamam yazarız battle.net forumlarına :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Yaparlar abi korkmaın adamlar beyin özürlü deil ya hadi onlar beyın özürlü olsa beta testerlar der birşeyler korkma oyun taş gibi olucak[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Pfff.. Rare mızrak nedir ya? ;([signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bana da çok saçma geldi, çünkü sonuçta mızrak bu, ata ata biticek bi olay. Rare bişey ata ata biticekse hep inventoryde taşınan ama atılmayan öylece duran gereksiz bişey olmaz mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mızrağın ucuna ip bağlayıp atarız[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 28 Mayıs 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ya şimdi olmasa bile expansion'da mızrakları bence sword mace axe ile aynı tarz silah haline getirmeleri lazım en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bence sırf tartışma çıksın diye yaptılar bu rare mızrak olayını, çıkana kadar düzeltirler :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 diabloda atiyoruz atiyoruz bitiyomu hayir repair var burda neden bitsin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Yanlış hatırlamyırsam diablo 2'de bitebiliyor, aynen oklar gibi, ama sen ok kutusu(mahmuzu muydu neydi hatırlamadım)nda 1 ok kalsa bile repair diyerek eksik okları tamamlatıyosun, aynısı mızrak için de geçerli. Bi de cins cins mızraklar olur aslında yani her mızrak atılmaz. Aslında binekteki düşmana karşı ekstra bonus veren mızraklar olsa of süper olur böle level 40 üzeri adam gelio altında Nightmare, sen sallıyosun mızrağı adam ölüyo, pis gaza geldim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar