sardius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ooo noluyo arkadaslar yoksa dest arklar bahaneler mi öne sürmeye basladı csr falan?:) bahane sunmayınız lütfen o benim işim...
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Neyse canım csr msr farmlasınlar 1- 2 ay daha bizi sonra yaz biter tatildekiler döner zerg fight bize geçer, bu server zaten hep böle bi onlarda bi bizde bu aralar LOTD yüzündende destro fazla katılmamış olabilir ne bileyim resource falan topladılarsa :p
bakariz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 trathias said: bu arada dest arkadaşlar gm ordertarafında olsa sizin kral coktan farma baglanırdı siz de server traansfer diye diye gezerdiniz ortalıkta ama olmadıgı iyi olmuş hala guzel rvr dönüyo kanımca Biz Siz değiliz kuyruğumuz her sıkışınca transfer server değişimi diyerek gezelim... Serverde rvr değil zerg dönüyor dest zerg'i idi şimdi order zerg'i sonuç değişmiyor aktif pvp uzun zamandır K8P'den uzak.
dakro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 trathias said: bu arada dest arkadaşlar gm ordertarafında olsa sizin kral coktan farma baglanırdı siz de server traansfer diye diye gezerdiniz ortalıkta ama olmadıgı iyi olmuş hala guzel rvr dönüyo kanımca bahane? farm? server transfer olsada geçsek yazmadı bizde hickimse hicbir zaman abi bundan birkac past öncesinde yazmıstım biz hep buradayız diye :D rvr dönmüyor zergi büyük olan oluyor ilk günden beri oldugu gibi.
Mina Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ya son 1 haftadır IC desınız dıe ne dıe sevınıyorsunuz bakıyım sız?:P Sonucta servera gırerken %20 bonus ne taraftaysa durum ortadadır. Bak su anda da sız bos zonelarda orayı kıtle burayı kıtle oynuyorsunuz bızler yenı zone da cırıt atıp ıtem farm yaparken :p
trathias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ii de orda farmlancak item yok ki daha anca altın böcek toplarsınız :D bu bir... ikincisi ben server transer diye gezerdiniz dedim daha önce dediniz demedim.. üüç , ölülerden böcek toplayacanıza gelin şehrinize sahip çıkın tek yıldıza düştü tekrar hatırlatiim dedim B)-
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Dün destroda kim varsa LOTD deydi instance farming olayına girdiler resmen 1 yıldız şu anda kimsenin derdi değil ,birde tatilde olan baya destro var yakında canlanır yine rvr ne güzel işte order invader falan farmlasın biraz , sonra yine kapışır bu server
bakariz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Yerim Tek Yıldızını devam edin siz ic de gezmeye bizim için şuanda sakıncası yok :) Şuan destro için önemli olan yeni liar'lar,Kayıp Pq Ricci :)
Anason Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Biraz LotD' den bahsedebilirmisiniz? keyif veriyor mu?
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Açıkçası vermiyo pve content sevmem ben :) ama napalım item itemdır mantığı hakim olduğundan katlanacaz.Başta glyph toplama olayı var tüm pq ları bitirmen gerekiyo ,pqlar şu anda zerg hakimyetinde olduğundan bana zevksiz geldi hani 6 kişilik yere 100-150 kişi çullanınca pek bi anlamı kalmıyo:p.Lairlardaki bosslar için fazla bişey diyemiycem yavaş yavaş stratejileri meydana çıkar ,ama harita için 10 numero harita olmuş diyebilirim:p .
dakro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 trathias said: ii de orda farmlancak item yok ki daha anca altın böcek toplarsınız :D bu bir... ikincisi ben server transer diye gezerdiniz dedim daha önce dediniz demedim.. üüç , ölülerden böcek toplayacanıza gelin şehrinize sahip çıkın tek yıldıza düştü tekrar hatırlatiim dedim B)- farmlanacak item yok mu? sorc'lar icin 70 dps 80 magic power(belki yanlış hatırlıyorumdur.) 3 slot staff var. bunun üzerine ekleyebilecegin 120 magic power 12h talisman var ha keza 76 tough 45 wounds talismanları da koy. buna farmlanacak item gözü ile bakmıyorsan bilemicem. bu sadece bir örnek. :D şu an yine karakter transfer ile ilgili birşeyler oluyor sardiye gün doğdu. karakterlerini transfer edebilir. :D ölülerden topladığımız böcekler baya işe yarıyor. tavsiyem sizede açıldığında lotd heman böceklere yüklenin... :D
bakariz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 LotD map'i ve uygulamaları daoc tan alınma olduğu söyleniyor o oyunu oynayan arkadaşlar tarafından.Şuanda pek bişi yok daha herkez acemi pq nun 6 aşamasında ricci die bi amca bulman gerekiyor ama adam yok :) 3saat kdar ben aradım benden öncede arayanlar vardı ama bulan yok buglanmıştı ilk günden :) LotD içinde guild chat ın kullanılamamasıda ek bi bug :D daha ne olsun ki BugHammer işte :)
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ricci geziyor ben genelde 19,17 civarı yakaladım. Ricci'ye saldırınca orada bir anda transformers hesabı PQ'ya dönüşüyor ortam :P
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 O mesajı attıktan sonra dört dönüp bulamadım Ricci'yi. Chatten sordum kimse görmemiş. Contenti beğenmeyip istifayı basmış Ricci :P
sardius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dakro benim bildigim diger serverrdan 4 ana servera işte k8p-azgal-norn ve elthariona transfer var sanırım. bu serverlar arası oldugunu sanmıyorum:) ama bakıcam bi ara oluyosa wp mi buraya getirir veya bunu götürürüm baska tarafa:) trat abi senden öyle bi laf etmişsin ki lol nası drop yok abi her tarafta item var deli gibi. scarablar sadece yeni setler ve set jeweller icin. onun dısında epic bi dünya drop var.
Mina Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Trathias onceden betada lairlara girdiniz mi? Ya da oranın droplarını gordunuz mu? Lairlardan dusen silver ankhlarla alınan jewelları gordun mu? Yahut lair dropları olan 96.2 dps li yahut 69.2 dpsli one handed silahları gordun mu? hmm sanırım farmlanıcak bi seyler vardı yaff. Ezbere konuşmak olmasın bence :P
trathias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 birader millet açmış pve'ye yaw yok şöyle item var yok böyle item var şunun bonusu böyle bununki böyle 2 senaryo dönmüyo konu başlığına bak dönen muhabbete bak
Mina Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Rvr yok oldu server da norn topıgıne bakarsan ordan konusuyorduk.Yenı zonu her 2 realmede acmaları lazım yoksa boyle gıtmez.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kitleme sistemini değiştirirler olur biter
dakro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 trathias said: ii de orda farmlancak item yok ki daha anca altın böcek toplarsınız :D trathias said: birader millet açmış pve'ye yaw yok şöyle item var yok böyle item var şunun bonusu böyle bununki böyle 2 senaryo dönmüyo konu başlığına bak dönen muhabbete bak demenin üzerine itemlarla ve bonusları üzerine yazılmıştır bunlar. :D
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Kalitkan,Raistlin,Saijeva sözüm size değilde diğer arkadaşlara solo yapılırken yapılan davranışlar hoş değil :( heralde renown ihtiyacı var
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Cakmak ölü bir source, Delli ölü bir magustur artık. Saijeva halt u gec gördüm aslanı cekene kadar öldürdü. iyi oyunlar. . .
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Cakmak bence başka isimle başka bi karakter aç abi sen :( Ragazzo kafayı takarsa mefta olursun tüh :(
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 az kaldı 40 olmama alcam cakmagın aklını zaten bol bol bana focusluyo ne zaman görse
Öne çıkan mesajlar