Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

Ragazzo said:

Bu arada senin cekme skillin calısmadıgı oluyor mu ??

şimdiye kadar çalışmadığı olmadı parry block falan diyorsan onlar normal ama tuttuktan sonra range içindeyse illaki ayaklarıma kapandı. :D
bazen bug oluyor orasıda var adamla takılı kalıyoruz. çekiyorum,indiriyorum, hala benimle bir bağ kalıyor adamda ayrılamıyor benden :P rez'lendikten sonra geçiyor anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şehrinize biraz sahip cıkın koruyun kollayın bu ne ya gene günde 2 kere ziyarete gelioruz :)

Transfer geldi Order uyandı rvr dönüyor dedik 2gün sürdü sonra fısss söndü olmaz böle bende defans yapmak isityorum :( bende keep ın ustunden aşa Aoe calişmak istiyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bize gelen order gelmese daha iyiydi en azında adamlara güvenip yapardık bişeyler ben böyle saçma bi order tabakası görmedim o yüzden transferden öncekiolaylar aynen geçerli çok sağlam bi eski tayfa var sizde bizdeyse BC nerde bilinmiyo varsa göreniniz...RR80 oldular mertlik bozuldu gittiler ama eminim bi transfer döneminden sonra kesin düzelicek :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet karak nornda çok fena eziliyolarmışta bide elthariondada order hakimiyeti var gene en dengelisi k8p haftasonları deli çarpışma oluyo aslında bu k8p de biz çok fena eziyoduk ne olduysa bianda transferden sonra coştu destro şuanki orderdan kat kat kötüydü ozamanki destro...Yani sonuç olarak dengesizler arasında en dengelisi biziz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kayıp Order'ı test serverında arayın :) Bi çoğu orada bazıları ise 1.3 e gelene kadar oyuna ara verdi 1 3 te charına naptıklarını görücek ole karar vericek...Haydarın bi ss ını gordum 3.6 critliyor eğer bütün mdpsler böle olduysa l armorlar bittmişt demektir...6 we vs 6 wh oynarlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

bakariz said:
Kayıp Order'ı test serverında arayın :) Bi çoğu orada bazıları ise 1.3 e gelene kadar oyuna ara verdi 1 3 te charına naptıklarını görücek ole karar vericek...Haydarın bi ss ını gordum 3.6 critliyor eğer bütün mdpsler böle olduysa l armorlar bittmişt demektir...6 we vs 6 wh oynarlar :)

Sevgili bakariz savaş alanlarında yanyana ölmeyi teklif ediyorum range dps olarak hiç bi vasfımız kalmadı bizim yapmamız gereken critleri elin çoppası,slayerı yapıcak zeki adama(int) yer kalmadı oyunda...

Ayrıca hafta içi bilgisayar kaldıramadığı içi oynayamıyorum bitek arkadaşın bilgisayardan bi test serverına girip solo denemeler yaptık hemen laf etme öyle order test serverında falan diye :) ayrıca eşit sayıda destro order var orda
Sosyal ağlarda paylaş

bakariz said:
Ya şehrinize biraz sahip cıkın koruyun kollayın bu ne ya gene günde 2 kere ziyarete gelioruz :)

Transfer geldi Order uyandı rvr dönüyor dedik 2gün sürdü sonra fısss söndü olmaz böle bende defans yapmak isityorum :( bende keep ın ustunden aşa Aoe calişmak istiyorum :(

valla iyi güzelde abi ne yorcaz kendimizi biz kafamıza göre takılıyoruz, sağolun sizde alınteri ile kitliyorsunuz zonu :D

LV nin orta yerinde

Archkan: AAAA sardi dest altdorfda hacı
Sardi : İyi iyi sol kanadı bitirelim gider madalyondu aytımdı toplarız kanka
Harir : Abi sağ kanadıda yapalım öle gidelim
Trat : Olmaz abi ben inv set istiyem solu bitirek gidek
Archkan: Tamam la tamam relax allah razı olsun invo arkadaşlara söyleriz bida kitlerler kıh kıh kıh kıh
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:
Ben artik bi pansiyona yerlestim Altdorfta ulasim daha rahat oluyor Bakariz, oyle git gel filan da yok..Pansiyoncuda Sardius exile pansiyonu hehe

pansiyonun sahibi ben degilim hoca. yanda hela var ben orda bekçiyim:) trathiasa söliceksin onu:P

napalım hakkan kardes gidemetikten sora gelenden faydalanmaya çalışıyoruz.

moralim çok bozuk akşam gitti royal crest
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkan said:
bakariz said:

valla iyi güzelde abi ne yorcaz kendimizi biz kafamıza göre takılıyoruz, sağolun sizde alınteri ile kitliyorsunuz zonu :D

LV nin orta yerinde

Archkan: AAAA sardi dest altdorfda hacı
Sardi : İyi iyi sol kanadı bitirelim gider madalyondu aytımdı toplarız kanka
Harir : Abi sağ kanadıda yapalım öle gidelim
Trat : Olmaz abi ben inv set istiyem solu bitirek gidek
Archkan: Tamam la tamam relax allah razı olsun invo arkadaşlara söyleriz bida kitlerler kıh kıh kıh kıh

Haha koptum :) yani görüldüğü üzere order derin üzüntü çekiyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
FatihTheOasis said:

Reyna said:

nooluyo yavs kim kimi çekiyor ayrıca tank çemenin nesi güzel veya doğru oda tartışılır neyse ... guild vs guilde bizde moonlapse olarak katılabiliriz yada 6 vs 6 ya ...

Yok be yeter sizin guildinizden çektiğimiz zaten sürekli guildce bi iş yapıyosunuz :) ne geliyosa sizin guild bide bi zamanlar 21 gr dan geliyoduda şimdi yok ortalarda 21 gr harbi nereye kayboldular hepi topu 12 ızdırap beraberdi

21 gram dağıldı yada 3 veya 4 kişi kaldılar tam emin değilim ... Bu arada dün akşam 17 kişiyle order zergünü 2 kez kılıçtan geçirdik Tm de bidahada çıkmadılar ortaya ... zerg dediğimde Pandemicli BC ve sardiuslu exile larda vardı içinde .. hatta sardiusun kafayı bikere ben aldım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...