sardius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 vatan hainliği eksik kalmış..:) yuh be adam naptın sende. bende her silah arkadasımın teli vardır bi oasisin yoktu o da ragazzodan kolay ulasıyoruz diye gerek olmadı hiç. ne bilelim böle bi duruma düsecegimizi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ali öle deme oda bizde sayilir yeni oyunda :) gerçi bi yerde buluşmayı başaramadık henüz ama olcak olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Sardiyi ben de göremiyorum 2 gündür:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Selamlar herkese, Yurtdısındayım eve yenı net baglatabıldık. 1 aydır falan ortada yoktum neler olmus bi bakıyım dedim warda. transfer falan acılmıs anladıgım kadarıyla. Degismeyen tek adam harir hala solo adam arıyor. :) Bu arada garipi arada gezmeye cıkartın hayvancaaz olmesın yoklugumda:P Neyse iyi eglenceler herkese. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Selam Raganza.Biz Aion a geçtik dostum.War bitti bizim için.Planlarımızı yaptık.Senin aslanı da kesip yedik boşuna arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 warhammer mı? o da ne ben bilmiyorum öyle bi oyun:) artık gladiator sardi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bu son iki mesajı atan arkadaşlar warhammera döndü birkac hafta önce okudum cok eglendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 white lion nerflendi sen yokken 2 aylık bi cevap olmuş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sardius said: warhammer mı? o da ne ben bilmiyorum öyle bi oyun:) artık gladiator sardi var... bu mesajın üzerine zaten oyuna dönmek demek tükürdüğünü yalamaktan da öteye mıctıgını yemektir sdfsdfs. ben nasıl böle bi hata yaptım:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar