Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

Jaruza said:
Transferle gelen order traş çıktı adamlar biz böyle destro beklemiyorduk diye ağlıyorlarmış :D

geldikleri gibi gidicekler mi yoksa? :D bizde böyle boş gelmelerini beklemiyorduk... çok mu şişirdiler adamları ne? full warlord setli adamlar gelicek falan diyorlardı. neredeki onlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece gerçekten güzel bir sawaş döndü...Order sayıca üstündü bo lari ninjalamımıza izin vermediler ve kitlediler ama Fort'u aldırmamak için dest herşeyi yaptı...Biz Fort yolunda gelenlerle uğraştık ve bayada keyifliydi...

Yeni order boş mapleri kitlemeye aliştiği için yadirgiyordur normal :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe serinlemek icin atladık orda su güzeldi ama :P

Haydar bunu degilde etrafımı cevirdiginiz daha güzeldi keske onu koysaydın dostum :) Yalnız orda bana chicken yapan arkadası gercekten tebrik ederim orda o olsa arkasına bakmadan kacmaya calısırdı ;) olımpık yuzucu gibi kactım sonra bekledim sızı B)

Bu arada bayragınız caldım haberiniz olsun heryere bırakmayın nyse yabancıya gıtmedi en azından bonusuB)
Sosyal ağlarda paylaş

bayrak olayi zaten beni derinden etkiledi.eleman witch hunteri kovalamak icin o kadar cümbüş arasında bayragi yere dikip adami kovalamaya basliyor.neyse artik bu seferlik oldu oyle:)
Oasis aldigimiz renown oyle demiyor ama.biraz daha rr kas ki imza istedigimize degsin:)
Ragazzo onu cektim saniyordum print screene basmamisim herhalde oda karanlikti.o da guzel bir enstanteneydi.da o kadar kisi arasindan bana dalmani hic tasvip etmedim:? :) chickeni geyik olsun diye yapmislardir ben lol cektim sadece:)
Sosyal ağlarda paylaş

Kesme muhabbetleri başlar gene...Ama size bir tavsiye her ne şekilde keserseniz kesin gülmek yada chicken yerine bow yapın rakibinize saygınız kendinize saygınızdır bu bi tavsiye kesen istediğini yapabilir arkadaşlar.

Ayrıca apidya denen dok'a helal olsun böyle bi dok görmedim solo beni alabilen ender hatta kendimi övmek gibi olmasın tek doktur 4 düellonun 2 sinde 5 er dakkalık kite sonucu aldım onu ama 2 sinde toplam 10 saniye sürdü kesti beni hatta adam öyle bi kestiki tekrar invader crest verip yeni chest aldım :) choppadan çok daha fena vuruyo helal.
Sosyal ağlarda paylaş

fallou7 said:

Ragazzo onu cektim saniyordum print screene basmamisim herhalde oda karanlikti.o da guzel bir enstanteneydi.da o kadar kisi arasindan bana dalmani hic tasvip etmedim:? :) chickeni geyik olsun diye yapmislardir ben lol cektim sadece:)

Chickendan sonra gozum dondu sana denk gelmıs dostum kusura bakma 8-)

Ben de TheTanker adlı choosenla ıkı kere solo yaptım. Kendisini takdir ediyorum. Birinde aldım ama digerinde hem beni hemde sonradan gelen baska bı tankı aldı ama hata bende ki tank varken uzaktan daldım agırdan aldım hızlıca kesmek lazım sonra pısman oluyosun =) Kissmebaby sizin guildten yanlıs bilmiyorsam ?
Onun rr ve set durmu nedir? o da iyi gibi rvr gerci 2 hand takılıyo ama pek dmg yemedi benden 8-)
Bakarizin da üstüne atlayıp havada oldum bir kackere yüz kızartıcı :D Bıktım su world of pain denen skillden gecen gün strayer 3.5 k critledi . . .

Bayrak olayıda cok sansa oldu son anda bırınız bana kostu ama altar fırlattı B)

Bu arada Kalithkanda beni fena dovuyor son zamanlarda dikkatimi cekti :S
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:
ragazzo rvrda gercekten baya gulduruyorsun beni ,su petinin ismini degistir rica ederim, heryerde garibi gormek icten yaraliyo beni :P Hos zaten garibin realm ranki senden yuksek dimi ?:P

Hafta ici oyuna giremiyorum malesef ac kalıyor hayvan adı da o yuzden garip :D

Bazen oyle bir kitliyorsunuz ki bizi wc ye onu kullanarak cok egleniyorum. Patch ten sonra umarım fetch skill düzeltilirde ben de rahat ederim :)

Garip deyip gecme dun bi choppa 1 dkka kesemedi aslan parcası bide arada sigmardaki heroları tanklıyor taunt ozelligiyle. Benden cok dayanıyor bazen :P
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o agactan gitmedim fazla dmg yapamıyor ama vicdan yaptırıp dikkati dagıtıyorum o da o arada armor ignore snare atıyor bazen light armorlar cok cekiyor ondan bıraksam tek basına witch elf alıcak :)

Daha bi gün oldu özledin bak rvryi persembeye kadar nasıl dayanıcaz bilmiyorum artık.

Bu arada senin cekme skillin calısmadıgı oluyor mu ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...