sardius Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 alırım o aklını senin:) 2 ay mı? iyi hesapla bakim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 k8p de en çok victorius kimde şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 order :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 beyler durum ne destro uyanmadi mi? 4 gunde ozledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 valla trat sana şöyle izah edeyim; sıkıntıdan artık norn ve azgaldak charlarımla takılmaya basladım. heleki oasis sen falan olmayınca da vl işi zor oluyor. bu aralar biraz wp ile takılıcam azgalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 İtalyan ve İspanyolserverları K8P ve Eltharion serverları ile birlestirilicekmis die yazmışlar forumlarda hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 arkadaşlar merhaba. malum wowun iyicene bayması ve hellokitty yüzünden oyuncu kaybetmesi nedeniyle WAR a birkere daha şans vermeye karar verdim. karak eight peaks de destruction karakter açmayı düşünüyorum ve merak ediyorum düşük level oyuncu kabul eden türk guildi varmıdır. (leveli genellikle pq ve scenariodan almayı düşünüyorum bu serverde mümkünmüdür acep) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dacop said: arkadaşlar merhaba. malum wowun iyicene bayması ve hellokitty yüzünden oyuncu kaybetmesi nedeniyle WAR a birkere daha şans vermeye karar verdim. karak eight peaks de destruction karakter açmayı düşünüyorum ve merak ediyorum düşük level oyuncu kabul eden türk guildi varmıdır. (leveli genellikle pq ve scenariodan almayı düşünüyorum bu serverde mümkünmüdür acep) mümkündür. k8p de dest tarafında invadoria guildi vardır. oyun icinde saijeva ile irtibata geçersen guild için görüşebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 K8P low pop realm oldu. t1-2-3'te özellikle cinnet geçirmemek için Karak-Norn'da aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dacop said: ...wowun hellokitty yüzünden oyuncu kaybetmesi.... bir sürü mmo'nun beceremediğini hello kitty mi yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 konuyu bölmek gibi olmasında sen nerdesin mardox kaç gündür girmiyosun oyuna paso forumdasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sorma toramanım, hastanede nöbetler başladı bu aralar pek giremicem gibi. hastanedeki makina kaldırsa yüklücem hasta gelene kadar 2 sc yapıp cıkcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 şu an itibariyle bi dolu dest var zonelarda neden bilmiorum destro saklandıgı magradan cıktı :) ilgilenenlere duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 abi ben anlamıyorum bunları yaw 23.30da 3wb dest geziyo yarımsaat sonra yok oluyo sonra saat 05.00te bi bakıyoruz 2 wb shining way e saldırıyo. saat 5te 2 wb cıkaran destroyu prime timeda göremiyoruz bu ne eziklik arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 trathias said: abi ben anlamıyorum bunları yaw 23.30da 3wb dest geziyo yarımsaat sonra yok oluyo sonra saat 05.00te bi bakıyoruz 2 wb shining way e saldırıyo. saat 5te 2 wb cıkaran destroyu prime timeda göremiyoruz bu ne eziklik arkadaş what a pity... ezik arkadaş bunların hepsi. dest değil mi ezik işte. nerede bunlar? nereye kayboluyorlar? 2 zone locklayıp lotd de pve yapmaya gidiyor olmasınlar? saat 5 de 2 wb shining way'e saldırıyorsa sizde saat 5 de oynayın. :D 23 30 da 3 wb varsa o saatte oynayın. :D ya da bir başka oyundadırlar. arada mola verip bir gelişme var mı diye gelip bakıp gidiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 trathias said: abi ben anlamıyorum bunları yaw 23.30da 3wb dest geziyo yarımsaat sonra yok oluyo sonra saat 05.00te bi bakıyoruz 2 wb shining way e saldırıyo. saat 5te 2 wb cıkaran destroyu prime timeda göremiyoruz bu ne eziklik arkadaş hocam sende bir tuhaflık var o zaman. demek ki bütün orderlar uyuyor bir tek sen uyumuyorsun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 işin ilginc yanı biz 1 partydik 4 tane de random adam vardı ilk geldiklerinde dayak yediler 2. seferde aldılar fortu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 destro değil miyiz paso dayak yiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 trathias said: abi ben anlamıyorum bunları yaw 23.30da 3wb dest geziyo yarımsaat sonra yok oluyo sonra saat 05.00te bi bakıyoruz 2 wb shining way e saldırıyo. saat 5te 2 wb cıkaran destroyu prime timeda göremiyoruz bu ne eziklik arkadaş Valla bu eziklik ten başka herşeydir de eziklik değildir.(:P) Napsın praymtaymda da 9546546 kisiyle zerg halinde dolanan orderın karsısına mı cıksın>:D< Su eltharionla K8p merge söylentileri vardı.O zaman praymtaymdada destroo ezebilirsinizz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beerdush Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 trathias said: abi ben anlamıyorum bunları yaw 23.30da 3wb dest geziyo yarımsaat sonra yok oluyo sonra saat 05.00te bi bakıyoruz 2 wb shining way e saldırıyo. saat 5te 2 wb cıkaran destroyu prime timeda göremiyoruz bu ne eziklik arkadaş 3 fg Orz ve alliance ı ve ben dahil 2 ML üyesi praag da roam ve sc + vent te geyik yapıyorduk. Daha sonra praag da order kalmayınca eataine e geçtik vp > 90 olunca kitlensin yatarız dedik. tam yatıyorduk, eataine kitlendi. dedik geyiğine fort a gidelim. o sıra 2 fg da Council geldi heralde lost vale veya lotd yapıyorlardı. toplamda 5 fg tuk. Yani eziklikle alakası yok denk geldi öyle ;) bu arada bilmiyorsan söyleyeyim destro nun ezdiği zamanlarda senin guild liderin sabaha karşı kale alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beerdush Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 trathias said: interperez said: Napsın praymtaymda da 9546546 kisiyle zerg halinde dolanan orderın karsısına mı cıksın>:D< 1. o kadar order olsa population low göstermez. 2. koca wb 2 party adamdan kacıyosa bu acizliktir. ben kaçtığımızı hatırlamıyorum. 1. kapıda wipe yediniZ onu mu diyosun. weya size doğru kaçıyoruzdur ki ona kovalamak diyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Beerdush sen bırak warhammerı aiona gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 server merge-transfer haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 arkadaşlar aylar boyunca at koşturdugumuz, kanlı savaşlar yaşadıgımız, krallar kestigimiz serverdan artık ayrılma vakti gelmiştir. transferin acılmasıyla birlikte kendimi karak norna postalayacagım. omuz omuza carpıştıgım ve karşılıklı savaştıgım order ve dest arkadaşlarım, umarım sizlerle olan maceramıza nornda devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Order'dan kimler Norn'a geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar