Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
arkadaşlar merhaba. malum wowun iyicene bayması ve hellokitty yüzünden oyuncu kaybetmesi nedeniyle WAR a birkere daha şans vermeye karar verdim. karak eight peaks de destruction karakter açmayı düşünüyorum ve merak ediyorum düşük level oyuncu kabul eden türk guildi varmıdır. (leveli genellikle pq ve scenariodan almayı düşünüyorum bu serverde mümkünmüdür acep)
Sosyal ağlarda paylaş

Dacop said:

arkadaşlar merhaba. malum wowun iyicene bayması ve hellokitty yüzünden oyuncu kaybetmesi nedeniyle WAR a birkere daha şans vermeye karar verdim. karak eight peaks de destruction karakter açmayı düşünüyorum ve merak ediyorum düşük level oyuncu kabul eden türk guildi varmıdır. (leveli genellikle pq ve scenariodan almayı düşünüyorum bu serverde mümkünmüdür acep)

mümkündür. k8p de dest tarafında invadoria guildi vardır.
oyun icinde saijeva ile irtibata geçersen guild için görüşebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:

abi ben anlamıyorum bunları yaw 23.30da 3wb dest geziyo yarımsaat sonra yok oluyo sonra saat 05.00te bi bakıyoruz 2 wb shining way e saldırıyo. saat 5te 2 wb cıkaran destroyu prime timeda göremiyoruz bu ne eziklik arkadaş

what a pity...

ezik arkadaş bunların hepsi. dest değil mi ezik işte. nerede bunlar? nereye kayboluyorlar?

2 zone locklayıp lotd de pve yapmaya gidiyor olmasınlar?

saat 5 de 2 wb shining way'e saldırıyorsa sizde saat 5 de oynayın. :D 23 30 da 3 wb varsa o saatte oynayın. :D

ya da bir başka oyundadırlar. arada mola verip bir gelişme var mı diye gelip bakıp gidiyorlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:

abi ben anlamıyorum bunları yaw 23.30da 3wb dest geziyo yarımsaat sonra yok oluyo sonra saat 05.00te bi bakıyoruz 2 wb shining way e saldırıyo. saat 5te 2 wb cıkaran destroyu prime timeda göremiyoruz bu ne eziklik arkadaş

hocam sende bir tuhaflık var o zaman. demek ki bütün orderlar uyuyor bir tek sen uyumuyorsun :D.
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:

Valla bu eziklik ten başka herşeydir de eziklik değildir.(:P)

Napsın praymtaymda da 9546546 kisiyle zerg halinde dolanan orderın karsısına mı cıksın>:D<

Su eltharionla K8p merge söylentileri vardı.O zaman praymtaymdada destroo ezebilirsinizz:D
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:

3 fg Orz ve alliance ı ve ben dahil 2 ML üyesi praag da roam ve sc + vent te geyik yapıyorduk. Daha sonra praag da order kalmayınca eataine e geçtik vp > 90 olunca kitlensin yatarız dedik. tam yatıyorduk, eataine kitlendi. dedik geyiğine fort a gidelim. o sıra 2 fg da Council geldi heralde lost vale veya lotd yapıyorlardı. toplamda 5 fg tuk. Yani eziklikle alakası yok denk geldi öyle ;)
bu arada bilmiyorsan söyleyeyim destro nun ezdiği zamanlarda senin guild liderin sabaha karşı kale alırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:

interperez said:

Napsın praymtaymda da 9546546 kisiyle zerg halinde dolanan orderın karsısına mı cıksın>:D<

1. o kadar order olsa population low göstermez.
2. koca wb 2 party adamdan kacıyosa bu acizliktir.

ben kaçtığımızı hatırlamıyorum. 1. kapıda wipe yediniZ onu mu diyosun. weya size doğru kaçıyoruzdur ki ona kovalamak diyoruz biz.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar aylar boyunca at koşturdugumuz, kanlı savaşlar yaşadıgımız, krallar kestigimiz serverdan artık ayrılma vakti gelmiştir. transferin acılmasıyla birlikte kendimi karak norna postalayacagım.
omuz omuza carpıştıgım ve karşılıklı savaştıgım order ve dest arkadaşlarım, umarım sizlerle olan maceramıza nornda devam ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...