Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

valla ben hem wow hemwarhammer oynadım(erona 40 magus var).Gecen hafta closed beta 5 ile aion denedım,emın olun kimse aionu bırakıp tekrar who ya donmez,gercekten zevk alınıyor,kasmak kolay ve pvp de dengeyı kurmak ıcın ekstra tarafsız ırk eklemısler(henuz göremedım).sadece 2 gunde lvl 20 olabıldım kolayca ve bisürü farklı taktık falan var,en basıtınden gerı gerı gıderken defansıf gucunun,ileri giderken atak gucunun artması vs gıbı guzel ayrıntılar var,tek düze tuşa bas,bas,bas lootla olayını kaldırmış,kaçarken bile süzülme olayı koymuşlar ki encok hoşuma giden ama yapmayı başaramadıgım bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:

Aion cıktıktan sonra , Warhammer tek servera duser ondada 11e 11 mac yaparsınız belli bi sureden sonra..

keske öyle olsa. aionu oynamayı zaten düşünmüyorum. warda biterse zoraki oyunu bırakmak zorunda kalırım ki bu da iyi bişi. böylece online oyun manyaklıgım bitmiş olur:)

ancak aionun cıkması her nekadar waru etkilese de ben aionu deneyip wara geri gelecek bir kitle olacak diyorum. aion her kesime hitap eden bir oyun degil. misal lineage gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmem belki dedigin gibi olur Sardi, ama adamlar işe yarar bi patch yapmaları lazım, insanları yeni gelen oyunlardan alıpta geri getirmek icin. Ama bana oyle geliyor ki senden şok ii templar olur sardi :)Şu ana kadar olan patchler sadece fixlemeler le ilgiliydi ve bir de surekli bombos olan bi zone Lotd(bayık,gereksiz pve)1-2 item dısında.
Sosyal ağlarda paylaş

templar ne o tank mı?:P bi daha tank mank oynamam dps olacam bundan sonra. oynaması en kolay class. aggro sana döndümü at sucu tanka olsun bitsin. öldün mü at sucu healera olsun bitsin. heal alır ve agrro da dönmezse bekle arkada rahat rahat dps yap ohhhh mis:)

dün nornda rank 37 magusumla takıldım biraz. ne rahat ne rahat:)
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

valla ben hem wow hemwarhammer oynadım(erona 40 magus var).Gecen hafta closed beta 5 ile aion denedım,emın olun kimse aionu bırakıp tekrar who ya donmez,gercekten zevk alınıyor,kasmak kolay ve pvp de dengeyı kurmak ıcın ekstra tarafsız ırk eklemısler(henuz göremedım).sadece 2 gunde lvl 20 olabıldım kolayca ve bisürü farklı taktık falan var,en basıtınden gerı gerı gıderken defansıf gucunun,ileri giderken atak gucunun artması vs gıbı guzel ayrıntılar var,tek düze tuşa bas,bas,bas lootla olayını kaldırmış,kaçarken bile süzülme olayı koymuşlar ki encok hoşuma giden ama yapmayı başaramadıgım bişi.
http://www.youtube.com/watch?v=wb02MPqjcQs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eallegall%2Ecom%2F&feature=player_embedded#t=33 al abi burdan bak anlatıyor süzülme olayını
Sosyal ağlarda paylaş

Valla arkadaşlar aion alıp deniycez ama öyle japon mapon gerer beni germesse devam edicez war önceside bukadar olay olmuştu ben mutluyum halimden gerçide insanlar mutlu olmuyo k8pdede destro kalmadı artık o yüzden sc lerin sayısı gittikçe azalıyo heralde bi servera baglıycaklar bizi 1 aya yoksa can sıkılmaya başlıyo 2 soverignim olsa bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

eee oasiscim bana kızıcaksın ama ekran kartını denemek için girdim abi 1 saatde yaptığım obj. al zone kitlensin diye bekle, ha bide pragg senaryosuna girdim :D eheheh yalnız warlord omuzluğu nasıl kaptım eminim uyuz olmuşundur dakka bir gol bir neysem warhammer yakında patlar (eheeh hep bunu demek iştemiştim) ben bu gidişle uçmayı belliycem anlaşılan :D
Sosyal ağlarda paylaş

sen adam gibi girsen vl yapardık paso. ayrıca o zone kitlemelerden 2 aksamdır 8-9k renown alıyorum cıldırdı renown bar:P
eninde sonunda serverlar birleşecek bişiler olacak. o zamana kadar bize düşen gear ve max rr ye ulaşmak:)

ve evet sana cok kıl oldum pis cüce. 1 parca warlord lazımdı dps set icin o kadar kastım alamadım surda 15 dakka durdun aldın hemen bi parca deli oluorum sana:)
Sosyal ağlarda paylaş

EE hacı sana dedim o kadar gel ankarada itemci baba türbesine gidelim diye :)

Not: Abi duyduğuma göre Exile patlamış :D Ama doğaldır abi İnv. gibi bir guilde karşı ayakta duramazdınız doğal olarak. Zaten Ventde Argo lamış başını gitmiş koca guildi 2 ayda batırdınız valla, inv. gibi mükemmel bir guilde karşı güçlü bir sistem moduna girilseydi exile efsane olurdu PUHAHAHAH oyy dayanamıycam

Not: Şaka len Şeke can sıkıntısına ne yazcam bilemiyorum neyse aksam giriyimde war lord seti fulleyim öptüm abiş

Edit: bi sagara içtim kafam açıldı saçmalama noktasındaki bazı yerler silindi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...