Mina Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Muhim degil yaff, sen dal seninde renownunu alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Aion çok berbatmış benden demesi ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 benim kuzen denemiş betayı hiç beğenmemiş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 e o zaman klasik olarak heman: aion patladı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 valla ben hem wow hemwarhammer oynadım(erona 40 magus var).Gecen hafta closed beta 5 ile aion denedım,emın olun kimse aionu bırakıp tekrar who ya donmez,gercekten zevk alınıyor,kasmak kolay ve pvp de dengeyı kurmak ıcın ekstra tarafsız ırk eklemısler(henuz göremedım).sadece 2 gunde lvl 20 olabıldım kolayca ve bisürü farklı taktık falan var,en basıtınden gerı gerı gıderken defansıf gucunun,ileri giderken atak gucunun artması vs gıbı guzel ayrıntılar var,tek düze tuşa bas,bas,bas lootla olayını kaldırmış,kaçarken bile süzülme olayı koymuşlar ki encok hoşuma giden ama yapmayı başaramadıgım bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 (td) metroseksüel aion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 aoc ye de bi dünya yenilik vardı ama yemedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 aoc için essek gıbı guclu makıne lazımdı,ama aionda 8400gs ekran kartı ve 2gb ramla rahat takılmadan oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Aion cıktıktan sonra , Warhammer tek servera duser ondada 11e 11 mac yaparsınız belli bi sureden sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Gece güzel invader farmladık da 100 kişilik order nasıl bir anda ortadan kayboldu anlayamadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mina said: Aion cıktıktan sonra , Warhammer tek servera duser ondada 11e 11 mac yaparsınız belli bi sureden sonra.. keske öyle olsa. aionu oynamayı zaten düşünmüyorum. warda biterse zoraki oyunu bırakmak zorunda kalırım ki bu da iyi bişi. böylece online oyun manyaklıgım bitmiş olur:) ancak aionun cıkması her nekadar waru etkilese de ben aionu deneyip wara geri gelecek bir kitle olacak diyorum. aion her kesime hitap eden bir oyun degil. misal lineage gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bilmem belki dedigin gibi olur Sardi, ama adamlar işe yarar bi patch yapmaları lazım, insanları yeni gelen oyunlardan alıpta geri getirmek icin. Ama bana oyle geliyor ki senden şok ii templar olur sardi :)Şu ana kadar olan patchler sadece fixlemeler le ilgiliydi ve bir de surekli bombos olan bi zone Lotd(bayık,gereksiz pve)1-2 item dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 templar ne o tank mı?:P bi daha tank mank oynamam dps olacam bundan sonra. oynaması en kolay class. aggro sana döndümü at sucu tanka olsun bitsin. öldün mü at sucu healera olsun bitsin. heal alır ve agrro da dönmezse bekle arkada rahat rahat dps yap ohhhh mis:) dün nornda rank 37 magusumla takıldım biraz. ne rahat ne rahat:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sardi magus şuan etkisiz olduğu için rahat sanırım.Benim zamanımda(3-4 ay once) koskoca moonlapse da rift yapan 3 kişiydik ve resmen emirden salağa dönüyorduk,yüzeysel rift at,içeri dal,sağdakileri topla,ölmeden kaç.aiona gelirsen spiritmaster aç,bende sorc var beraber takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yok be miyaw aion düşünmüyorum. war da patlarsa iice bu kış kendimi ava, doğaya ve spora vericem. gecen kış oyun yüzünden zaten hiç bişi yapamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gg destro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 miyaw33 said: valla ben hem wow hemwarhammer oynadım(erona 40 magus var).Gecen hafta closed beta 5 ile aion denedım,emın olun kimse aionu bırakıp tekrar who ya donmez,gercekten zevk alınıyor,kasmak kolay ve pvp de dengeyı kurmak ıcın ekstra tarafsız ırk eklemısler(henuz göremedım).sadece 2 gunde lvl 20 olabıldım kolayca ve bisürü farklı taktık falan var,en basıtınden gerı gerı gıderken defansıf gucunun,ileri giderken atak gucunun artması vs gıbı guzel ayrıntılar var,tek düze tuşa bas,bas,bas lootla olayını kaldırmış,kaçarken bile süzülme olayı koymuşlar ki encok hoşuma giden ama yapmayı başaramadıgım bişi.http://www.youtube.com/watch?v=wb02MPqjcQs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eallegall%2Ecom%2F&feature=player_embedded#t=33 al abi burdan bak anlatıyor süzülme olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 dün gece destro kralı nalları dikti sanırım:) ben 2 pq denemesinden sonra hiç warlord alamayınca sinirlenip cıkmıştım:/ neyse 1.3.1 ile artık denicez warlord farmlamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 T2'de iyiden iyiye senaryo falan dönmemeye başladı T4de durum nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Valla arkadaşlar aion alıp deniycez ama öyle japon mapon gerer beni germesse devam edicez war önceside bukadar olay olmuştu ben mutluyum halimden gerçide insanlar mutlu olmuyo k8pdede destro kalmadı artık o yüzden sc lerin sayısı gittikçe azalıyo heralde bi servera baglıycaklar bizi 1 aya yoksa can sıkılmaya başlıyo 2 soverignim olsa bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 karak norn (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 eee oasiscim bana kızıcaksın ama ekran kartını denemek için girdim abi 1 saatde yaptığım obj. al zone kitlensin diye bekle, ha bide pragg senaryosuna girdim :D eheheh yalnız warlord omuzluğu nasıl kaptım eminim uyuz olmuşundur dakka bir gol bir neysem warhammer yakında patlar (eheeh hep bunu demek iştemiştim) ben bu gidişle uçmayı belliycem anlaşılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sen adam gibi girsen vl yapardık paso. ayrıca o zone kitlemelerden 2 aksamdır 8-9k renown alıyorum cıldırdı renown bar:P eninde sonunda serverlar birleşecek bişiler olacak. o zamana kadar bize düşen gear ve max rr ye ulaşmak:) ve evet sana cok kıl oldum pis cüce. 1 parca warlord lazımdı dps set icin o kadar kastım alamadım surda 15 dakka durdun aldın hemen bi parca deli oluorum sana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 EE hacı sana dedim o kadar gel ankarada itemci baba türbesine gidelim diye :) Not: Abi duyduğuma göre Exile patlamış :D Ama doğaldır abi İnv. gibi bir guilde karşı ayakta duramazdınız doğal olarak. Zaten Ventde Argo lamış başını gitmiş koca guildi 2 ayda batırdınız valla, inv. gibi mükemmel bir guilde karşı güçlü bir sistem moduna girilseydi exile efsane olurdu PUHAHAHAH oyy dayanamıycam Not: Şaka len Şeke can sıkıntısına ne yazcam bilemiyorum neyse aksam giriyimde war lord seti fulleyim öptüm abiş Edit: bi sagara içtim kafam açıldı saçmalama noktasındaki bazı yerler silindi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar