Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım kimse yeni zone yeni instance istemez yaww,yani bu adamlar her yeni patchle yeni buglar da getiriyor.Bugsız bir patch daha yapamadılar ...
Mesaj tarihi:
Mina said:

Sanırım kimse yeni zone yeni instance istemez yaww,yani bu adamlar her yeni patchle yeni buglar da getiriyor.Bugsız bir patch daha yapamadılar ...

+1 :D şimdi gelecek olan class balance patch inden korkuyorum abi ben. düşünsene dengeleyecez derken bir başka warband katili char oluştururlarsa? ve bu dest. de olursa? (bir marauder olabilir mesela :P ) aman tanrım düşünmesi tüylerimi diken diken etti.
Mesaj tarihi:
LoD yeni geldi zaten, -akşamları en fazla 5-10 kişi oluyor- ondan bi verim alamadılar ki yeni bir instance gelsin. Saçmalık.

Ha bir de dün gece aynı anda tüm wb dc oldu, arada " target is out of range" leniyoruz, onla ilgilenseler çok çok daha güzel olurdu.
Mesaj tarihi:
eh sıkıldım bende ya tatildende döndüm.tekrar başlamayı düşünüyorum.dest açıcam bu sefer we yada sh düşünüyorum.orderda %20 exp bonus hayla duruyormu? duruyorsa orderda açabilirim :P
Mesaj tarihi:
cado said:

eh sıkıldım bende ya tatildende döndüm.tekrar başlamayı düşünüyorum.dest açıcam bu sefer we yada sh düşünüyorum.orderda %20 exp bonus hayla duruyormu? duruyorsa orderda açabilirim :P

çok üzücü bir haber vericiim sana ama malesef bonus deste verildi. camia olarak yastayız. :D
Mesaj tarihi:
En son oynadığın zaman ne zaman bilmiyorum fakat muhtemelen nerften öncesini kastediyorsun, WE ler bayağı nerf yedi :p

Stealth sistemi de tamamen dengesizlik üzerine kurulmuş, ne zaman bozulacağı belli değil :)

Ama yinede sağlam gear ve oynama azmiyle çok eğlenebilirsin :)
Mesaj tarihi:
Şu imba dediğiniz BW nin artık hiç bi özelliği kalmadı heralde classlar arasında maraouderden sonra en kötü class bizizdir rr74 olduk setleri dizdik herşeyimiz tam silence atıyorum (Yeni ra ability no silence) boşa gidiyo damage boşa gidiyo ben slow boil adam Wop atıyo ben ignite atıgımda o bi crit patlatmis moral boost olmus oluyo missdirection slowboilda icerde patlıyo haha imba BWymiş Sorc ftw bi sorcum olsaydı şuan strayer kıvamındaydım...

Class dengeside diyosanız esas dengeyi yüksek rr lerde görün bi siz nasıl ooluyo destroda cömez kaldıgı icin böyle babalar gitmeyeydi dahada farmlanrdık biz bi krala oyunu sattılar
Mesaj tarihi:
Ya ne olucak BWden onu bunu alılar sorctanda bı sonrakı patchlerde alıcaklar WoPu, bu seferde sorctada bır sey kalmıcak.Eee sonra neden kastık sorc,BW ?

Oasis yirim seni 2937 renown verdin oyle :P
Mesaj tarihi:
Valla iyice saçmaladılar mina ne olsa wizardlardan bildiler çok vuruyolar alan çok ,damage çok, bi solo yapmayı denesene bak ne oluyo imba lod itemleri sayesinde adamlar %60 daha fazla kosup 3500 damage absorb ediyolar ben zaten kendime vuruyorum şaka gibi olmuş valla ha bide arkamdan çıkan we lere 3 saniyede ölmem de cabası 1 dot atıyorum yada atamıyorum öyle bi olay silence zaten kalktı bakalım warhammer ailesi playwith fireımı nezaman nerflycek heal kabiliyetini düşürüyo diye
Mesaj tarihi:
Raistlin çok güldürdün beni orda sıkışmış kalmış hahah :) Aslında pislik yapardım normaldede kıyamadım öldüriyim dedim arada bak fakdonu keserken izledim izin verdim kesmeni aynı centilmenliği sendende beklerim :) Arada hoş geldiniz k8pye tekrardan :)
Mesaj tarihi:
Ya orda sıkısmadım yawww, hatunla teldeydım.ekrana bakmadım yaff.
Yaff ben orda IByı kestım ustune sen daldın lamer adam,bırak hpyı fullıyım dalalım bırbırımıze yok sen ılla bana pot kullandırtıcan demii?
Mesaj tarihi:
Ya muhittin ne boş adamsın, luzumsuz butun postlar senden. Bilginde olsun cogumuz terminate subs yaptık agustos 22 de benımkıde kapanıyor arada sırada gırıyoruz.Sen gelmis gene zırvalıyorsun.

Oasis bu arada bizim venti biliyorsun abiş, Aiondan once oturur konusuruz,biz Aionda sanırım minimum 20 kisi filan olucaz sizden de gelicek olan varsa takılırız hep beraber.Daoca donüs,2.5k 3k player var devon clusterda,Aiona kadar orda olucam . Hadi ii oyunlar..
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

vay be bi renown bonus bütün classlara denge getirdi de döndünüz demek, lol

denge ne kelime. dest class'ları op oldu renown bonus gelince. ee ne de olsa bw lerin taktikleri düzeltildi. pardon order a göre nerflendi.

o kadar dengeli oldu ki marauderler için backslash istiyorum. çok fazla dmg veriyorum çok fazla. korkuyorum kendimden. o derece...
  • Yeni Oluştur...