Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

wl'in kendisinin tek utilitysinin olmamasina (aslan sayesinde silence/stun var zaten) terrible emb. > fetch olayina tamamen katiliyorum. terrible embrace'in kendini parrylemesi vardi, onu da buyuk olcude hallettiler diye biliyorum, dun itibariyle 1-2 parry disinda butun te'ler basariliydi benim.

we konusuna katilmiyorum, oldukca damage'i dustu deniyor we'ler icin. eskiden am / rp / war priest farketmiyordu we'ler icin diye hatirliyorum.

gleam magic gercegi var, ama enigneer'lerin ayni zimbirtiyi 100 feet'ten + %75 daha fazla AoE ile atma gercegi de var. ki sorc'larin resistance indiren bir spell'i de yok. Hatta destrolarin zealotun harbinger + taktiği, bo'larin mastery skilli ve chosenin aurasi (ayni aura knight'ta da var) disinda resistans indiren hic bir skilli yok diye biliyorum. bright wizard'daysa oh 2ser 2ser, instant cast hepsi masallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Fuzulee ben azgalda BW oynuyorum su an, BWler nasıl WoP yıyor ben onu anlamadım. Adamların kendı hex,curse remove skıllerı var her 10 sanıyede bı atabıldıklerı.Neden bunu BWler kullanmıyor ,bırı bana acıklasın?? Attıgımız WoPu dırek remove edebılır bu adamlar yaf :P
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Mina senin gibi tecrübeli bilgili bi adamın nasıl böyle bişeydediğini anlamadım sen ki DAOC gibi bi oyun oynamış...saçmalamayı kestim abi 3 tane wop yiyip bitanesi kalkıyo yada cower hex atılıyo wop yerine o gidiyo mesela buarada fortresta sana yeni buglı skilimi attım nasıldı damage :) 7.8 k hp yi alabiliyorum tek skillde BW ler düzeltilene kadar godmoddayız haha ayrıca bazıları beni csrye şikayet etmiş destro tarafında bug kullanıyorum diye aslında kullanmıyorum tek skil basınca böyle oluyo yani adamlar koymuş benim suçum ne :)
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Zealot tactic slotlamışsa Demon Spittle ile cone corp res. debufflıyor onu da not düşelim.

Yalnız 1.3.0b sonrası hala aoe specleri tartışabiliyorsunuz tebrikler (tu)

harbinger + taktik demistim aslinda, taktik o dedigini kastediyordu. Bir de galiba zelot camiasi icinde sadece ben kullaniyorum bu taktigi forumlardan anladigim kadari ile oyle de bir gozlemim var :D

bir de aoe specleri niye tartismayalim? 1.3b ile aoe'leri single targeta cevirmediler ki. radius'u 5-10 azaldi, etkisi azaldi, firsattan istifade marauderleri nerflediler falan o kadar. su an konu AoE degil de order-destro arasindaki balans farki diye atladiydim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Su sabahki fortta mı Reiklandte ? vay izbatron vay seni ben de dıyorum biri popomu yakıyor kim bu dıyorum :) Wp ne soyle oda insta group hex,curse remove eden skillini spamlasın bırde sen spammla bakalım kafanda kac tane WoP kalıyor lamer adam.:P Keyfını cıkar sen BWlerın bugının, WTB bug for Sorc!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi saniyede kac wop yiyoruz gorsen sasarsin sende. BW lerin bugli bi skili var, onun disinda bence gucu azaltildi baya, yani bugi duzeltirlerse heralde istenilen dengeye ulasir.

Mina said:

Ya Fuzulee ben azgalda BW oynuyorum su an, BWler nasıl WoP yıyor ben onu anlamadım. Adamların kendı hex,curse remove skıllerı var her 10 sanıyede bı atabıldıklerı.Neden bunu BWler kullanmıyor ,bırı bana acıklasın?? Attıgımız WoPu dırek remove edebılır bu adamlar yaf :P
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Aiondan sonra muhtemelen dahada düşücek ...ya şaka maka abi WoP nedir arkadaş biri bana açıklasın ben diyorum benim PS saniyede 2 k tikliyo 5 saniyede 10 k we lere tek atıyorum acilen düzeltmezlerse toplu bırakıma gidicek destro böle saçmalık olmaz bi sc yapıyorum 6 dakkada 17DB sectigime 3 skill ölüyo fiks ama daha kurtulanı görmedim
Sosyal ağlarda paylaş

Valla mina şöylece açıklayım ozaman PS nin tooltipinde saniyede 2k tickliycem demiyor sadece skill undefendable olucak yazıyo "taktikle" ama ne hikmeyse 2 k tikliyor tamamen bir bugdır WoP çok fazla olabilir ama tooltipindeki damageyi vuruyo biri bug biri oyunun sunduğu bir damage valla şu aralar ps bugını kullanıyorum çokda pis alıştım godmode a :) galiba insanları aiona kaçırıyoruz haha

Arada mina sanada iyitatiller bizim yerimizede eğlen ,bende bu lanet sıcakta yaz okuluna gidiyim malum bitmiycek yoksa uni :(
Sosyal ağlarda paylaş

Eglenmez mıyım :P Insanlar PSden oncede Aiona kacıcaktı sonrasında da.PS bahane,oyun artık f2p modelınde takılıyor.Byuk ıhtımalle daocta oldugu gıbı,Aion cıkıp serverlar boşalınca Eu serverlarını kapatırlar mılletınde emegi heba olur.tabii bunlar olmadan once adamlar bi patch cıkarırlar butun classların balancelarını,oyundaki tum bugları ve Rvrı hareketledırıcek br seyler yaparlar ,yahut end gami duzeltırler.Tabii mythic bunu bu yavaslıkla nasıl yapıcak allah kerim :P
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

güzel diyorsun da aion çiktiktan 1 1.5 ay sonra warhammer serverlarina millet hücüm etmesinde sonuçta aoc yi de gördük darkfall u da gördük warhammerı da gördük çıkış dönemlerinde.

valla düzeltirlerse oyunu etsin abi. etmesi daha çok işimize gelir. yeterki eksiklerini gidersinler oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

güzel diyorsun da aion çiktiktan 1 1.5 ay sonra warhammer serverlarina millet hücüm etmesinde sonuçta aoc yi de gördük darkfall u da gördük warhammerı da gördük çıkış dönemlerinde.

Etsinler,hazır karakterimiz var bekliyr olur,alt toonlar rest expisi olmus olur takılmaya devam hehe.Aionun su an ıcın bu oyundan artıları cok buyuk.Class balance(realmler arası),bol bol pvp,rvr olanagı ve bir cok pve stuff,fps problemi yok,aptal aptal sagda solda tasa calıya stucklanmıyorsun.Tank tank gibi,caster caster gibi.MissSSssss :P
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Muhit sen K.Norn'da gercek destrolarla kapısmaya gitsene yaff burdakiler fake(zahte destro ama world first yapmısız sansımıza :P), soyle k.norn topıgıne kaymıs olursun bizde luzumsuz msjlarından kurtulmus oluruz hehe :P

Yaww Faiden da bıraktı oyunu QQ ama adam son gecesinde gitmis tek basına keep almıs dana bu adam:P

Faiden Bye post

Solo Keep Screen
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

gerçekten nefret ettim serverdan norn a gitmek gerçek destrolarla rvr yapmak istiyorum transfer açılır inşallah
kaybolmayan destro istiyoruz

yaw bosver. onlar bizi 3 ay farmladılar hiç acımadan:) sende bu fırsatı degerlendir bu zaman zarfında yapabilecegin herşeyi yap. setleri toparla lotd falan kas. zone kitlemelerine katıl al 5k renownlarını:) greater ward kas biran önce de bizim vulture lord ekibine katıl bak zenco tek kaldı dısarıdan 2. healer arıyoruz. bizim diger healerlarda ward sorunu varda:)

ben sahsen bu durumun 2 ay falan devam etmesini isterim. ondan sora gelsin destro:P
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:

Sparkcaster said:

gerçekten nefret ettim serverdan norn a gitmek gerçek destrolarla rvr yapmak istiyorum transfer açılır inşallah
kaybolmayan destro istiyoruz

yaw bosver. onlar bizi 3 ay farmladılar hiç acımadan:) sende bu fırsatı degerlendir bu zaman zarfında yapabilecegin herşeyi yap. setleri toparla lotd falan kas. zone kitlemelerine katıl al 5k renownlarını:) greater ward kas biran önce de bizim vulture lord ekibine katıl bak zenco tek kaldı dısarıdan 2. healer arıyoruz. bizim diger healerlarda ward sorunu varda:)

ben sahsen bu durumun 2 ay falan devam etmesini isterim. ondan sora gelsin destro:P

:) ama 2 ay kadar süremicek geri dönmeleri. belki biraz daha fazla sürecek. :D mailime düşen war haberlerinde yeni zindan falan diyordu ama aion karşısında tutunmak için bundan daha fazlasına ihtiyaçları var bunu herkes biliyor. agustos ayı içinde gelicek haberlere umut bağlamış şekildeyiz.
bağlamışız derken yani çokta fazla bir isteğimiz yok birazcık denge birazcıkta adalet. daha fazlasını zaten onlardan beklemek mucize beklemeye eş değer.

ha bu arada biz sizi farmladığımızda (sizin iddianıza göre) herkes dp setleri yeni buluyordu. stage 2 ler arka arkaya patlamıyordu. ya da en azından bu kadar hızlı s1 lock yapıldığını gören yoktu.
ha belki sadece zone locklarda vardı bu rekor ama geçenlerde onuda egale ettiniz. aradan biraz zaman geçti tam tarih hatırlamıyorum ama cw den praag a getirdik savaşı. biz bir keep alana kadar praag geri lock oldu. bir wtf fırtınası aldı götrüdü serverı.
bir götürdü daha geri gelmedi server. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...