Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

Bu işin hayırlısımı var mina sanki çok istiyomuşuz gibi zevk veriyodu strayerla karşılaşmak ayrıca destroda kalmaz artık her hafta kral kesildiğine göre bare transfer açsınlarda yeni destro gelsin dengeler değişiyoduda hiç bukadar rezil bir destro görmemiştim oyuna küsüp gitmek nedemek ya çok yazık...Bu arada WL sayısı 6 oldu bakalım soverign gelicekmi...
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:

Bu işin hayırlısımı var mina sanki çok istiyomuşuz gibi zevk veriyodu strayerla karşılaşmak ayrıca destroda kalmaz artık her hafta kral kesildiğine göre bare transfer açsınlarda yeni destro gelsin dengeler değişiyoduda hiç bukadar rezil bir destro görmemiştim oyuna küsüp gitmek nedemek ya çok yazık...Bu arada WL sayısı 6 oldu bakalım soverign gelicekmi...

oyuna küsmelerinin mantıklı sebepleri var. (yani en azından bana mantıklı gelen sebepleri.)low pop oynuyoruz zaten dest ama her hafta kral kesildiğinden değil bu. transfer açılsa bile gelecek olanların ordera son transferle gelecek olanlardan farklı olacağını düşünmüyorum geldikleri günlerde haraket yaşasalarda ilerleyen birkaç günde hic bu kadar (aç) order görmemiştik deyip dönmeleri olası. (ironik) ic kapalıyken cw de düel yapmaya çalışıp zerg yemek bunun bir örneği olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef transferlerle gelenler hiç bir işe yaramıyor tek tük bikaç adam, önemli olan çekirdek kadro ve shorties&21gr bunların temeliydi kötü olmuş... bloodline ve moonlapse umarım büyük bi dönüş yaparda sevindirir bizi :/

Arada kral 2 instancede kesildi 6wl umun yanına bide soverign koydum canavar oldu kim kasıcak rr79a simdi :( hadi kastık diyelim düellomu yapıcaz gearlarla
Sosyal ağlarda paylaş

Nerden gelicek bu transferle ? Azgal,norn ya da eltharion k8pten dolu. Bırde ınatla orderda bonus var kım gelırde destro oynar.oynanılmıcak durumda 3 karakter var mara,bo,bg.Durum komık yanı anlıcagın.Adamlar hala marayı nerfluyorlar kavrayabılmıs deglıım artık 200 fılan vuruyordur mara haha. Mythıgın basarısı destroyu bu hale getırmek baska bır sey degıl.

Hergun oyunda /who legio,moonlapse,bloodline cekiyorum toplamları 10 olmuyor.Bi yandanda millet eylulu beklıyor mırcden bakıyorum Aion aion dien bi topluluk var o zaman sen gor hayalet destroyu.
Sosyal ağlarda paylaş

3 günlüğüne accountu bide...Bak yazıyorum direk muhabbeti
Sacrx dc oldu;
CSR[sersemin adı]:is Sacrx will online?
CSR(Oasis):will log soon
sacmalık shout yapıyo bilgi almak icin bizde csr basina ekleyip takılınca 3 gün cezalandırıyolar valla yazdım hereye bi technicaldan sövüyorum bi forumdan şimdi durumu izha etmeye çalışıyolar ya dediğim gibi it kopuğun eline düştü bu oyun eskiden böyle değildi valla daoc muhabbetini özledim ben gidiyorum arkadaş aiona beta nerden indiririm yarında varmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya archkan sanada ayrı kızgınım zaten nerde o ventte fıkralar,türküler sen,sardi,avsolen yüzünden arkadaş ben bidaha Türk guildi ı-ıh bitmiştir girerim yabancı guilde kafam rahat siz gitiğinizden beri oyundan zevk alamıyoruz...

Arada Banlanma olayını waralliance 'a açtım adamlar akıl vermeye başladı bana haha abi ne saçmalık oynıyanında bile iş yok bu oyunun nerde o daoc nerde....
Sosyal ağlarda paylaş

oasis abi kızma oyun beni feci gerdi bildiğin gibi değil :D 1.3 bel bağlamıştım oda olmayınca sesiz sedasız ayrıldım, Valla bende özledim vent geyiklerini aion'da devam ederiz artık :D Bu arada son bi polemik atıyım ortaya karışık :D

Abi exila üye oldum olalı ne server değistirelim arkadaşlar, yada şu oyun daha güzelmiş onu oynayalım dediğimi duydunmu :D duyamazsın. harir kafayı eğ, eğmesende olur nasılsa cücesin :D
ama insanda kendine ızdırap çektirmez valla. inv arkadaşlar bu arada Beni kesen ve kesilen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Beraber oynamak gerçekten zevkliydi umarım aionda görüşürüz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkan said:

oasis abi kızma oyun beni feci gerdi bildiğin gibi değil :D 1.3 bel bağlamıştım oda olmayınca sesiz sedasız ayrıldım, Valla bende özledim vent geyiklerini aion'da devam ederiz artık :D Bu arada son bi polemik atıyım ortaya karışık :D

Abi exila üye oldum olalı ne server değistirelim arkadaşlar, yada şu oyun daha güzelmiş onu oynayalım dediğimi duydunmu :D duyamazsın. harir kafayı eğ, eğmesende olur nasılsa cücesin :D
ama insanda kendine ızdırap çektirmez valla. inv arkadaşlar bu arada Beni kesen ve kesilen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Beraber oynamak gerçekten zevkliydi umarım aionda görüşürüz :)

valla tatlı tatlı kapışıyorduk.(arada hararetli bazen de yıpratıcılarıda oldu ama) en azından kapışıyorduk ama su an malesef kapısabileceğimiz bişi kalmadı hele ki 1.3 ile (marauderimin başına) gelenlerden sonra hiç tadım kalmadı. ha birde üzerine 1.3.0'ın bokunu çıkartan b si gelince hicbir işe yaramaz bir char kalıcak görünen o ki elime. sonrasında artık aionda (en azından bir göz atmak icin gene gelirim aion'a) rakip mi oluruz yoksa bir arada olurda haldır huldur ecnebi mi keseriz zaman gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki rakip olucaz Kalith yok oyle,o beni kesicek ben onu.Gor bak nasıl şen şakrak gecicez.Allahtan cin serverındada oynadık 2 hafta, biz 50 yapar bunları farmada baglarız kıh kıh ( iste size olemik) Oasis Aionda kelleni kesip sokak sokak gezdiricem sni kendii bilmez multifunctional bw seni.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:

valla tatlı tatlı kapışıyorduk.(arada hararetli bazen de yıpratıcılarıda oldu ama) en azından kapışıyorduk ama su an malesef kapısabileceğimiz bişi kalmadı hele ki 1.3 ile (marauderimin başına) gelenlerden sonra hiç tadım kalmadı. ha birde üzerine 1.3.0'ın bokunu çıkartan b si gelince hicbir işe yaramaz bir char kalıcak görünen o ki elime. sonrasında artık aionda (en azından bir göz atmak icin gene gelirim aion'a) rakip mi oluruz yoksa bir arada olurda haldır huldur ecnebi mi keseriz zaman gösterir.

kalith hocam, ben derim ki savagery git, monstro cok yalan. savagery'de en azından debuff mebuff vakit geçiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Haha makaraya gel :) Beyler valla sizi bilmemde ben aiona geçtigimde who ceker ceker kalabalık guilde gecerim ventinize gelir sohbet ederimde beni bi türk guildinde göremiyceksiniz bitmiştir (türk guildi güçlüyse orayada gecerim) ne bu ya 3 aydır guildi toparlamaya çalışıyoruz bide csrı geldi uzaklaştırdı... t1den karakter actım guild linkleye linkleye adamlar utanmadan bide guildi anltsana biraz diyolar ulan lwl 5 adamsın neyini anlatıcam harbi çıldırıcam aion olayıda arkadaşlar denerim beyenmezsem gene bu araziye dönerim arkadaşlar grafik çok önemli oyun beni içinde hissettirmeli :(

Ayrıyetten Raistlin senle rakip olduk yeterince birazda aynı taraf olabiliriz sonuçta DAOC oynyanlara sempati duyuyorum :) Arada bi sorum var nerde bu bakariz ya ?özledim onu bazı akşamları praaga gelip boşa el sallıyorum ona olan özlemimden :(
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkan said:

oasis imana gelicen ellam usul usul :D Abi oyunu bıraktım bi rahatlık bi huzur anlatamam :) sanki 2 ay cehennem ızdırabı çekmişimde cennetteyim gibi :D aion bende düşünüyorum ama beta takılmıycam çıkınca alırım. belki beraber oynarız :D

Haha pis cüce aionda cüce ırkı yok sanırsam. hiç sevmedigin yumusak yumuşak tipler var sana göre degil o oyun:)

valla bende baya rahatladım bıraktıktan sonra ve şu senin bahsettigin dexter var ya onu izliyorum paso:) indirdim bütün bölümleri iimiş baya:)

OASİS o düşük çenen ve yüzsüzlüğünle başına gelen az bile olmuş:) türk guildine girmezmiş pehh oyun adam gibi olsa bak bakalım dagılıyomuydu bu guild. bi dünya adam bıraktı oyunu guild kurulduktan sonra:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:

Nerde bu bakariz ve digerlerinin yanında nerde bu dest diye sormaya basladık. Dun lotda invade edelim dedik eglencesine sonra adamları vente cagırıp birlikte boss kestik korkup kacmasınlar serverdan diye :(

birlikte boss kesmek yok artık! korkup kaçmak? asla...
biz asla korkkamdık rakiplerimizden. asla korkmadık çarpışmaktan.
yıldıran bizi sadece bu gereksiz char oynamaları. benim miror'um olarak seninle kapısmamız kafa kafaya geçmeli dimi? item'lar rr'lar birbirine yakın. ama sen inanıyor musun ki benimle kafa kafaya duel yapabileceğine?

şahsen ben ancak senin petinle düel yapabilirim o da zaten benden bariz güçlü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...