Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

bakariz said:
Serverdaki genel pvp durumlarını vs bu konu altında konuşalım....

Transfer'lerden sonra deli gibi rvr dönmeye başladı bi zone'u biz kitlerken diğer map'i orde alır oldu...

Rp akıyor bardaktan boşalırcasına :)

olaylardan biraz uzak kaldımda gene transfermi açldı k8pye?Açıldıysa dengelimi diyosun server şuanda?
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
valla 7 tane guild geldi oasis sayımız baya arttı ama gelen order cok da memnun degil gibi. bu kadar cok dest beklemiyormuş karşılarında:) hiç mi araştırma yapmamış bunlar?:)

araşatırma yapsalarda farketmezdi çünkü ufak ufak geri dönüşler yaşanıyor dest tarafında. hergün altdorf yapmaktan sıkılmıs olan oyuncuların order transferini duyduktan sonra ısınma turlarına başladığı haberlerini alıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

moonlapse ve 21 gramın in sayısı artmasında gerisi önemli degil:P bütün dengemizi bozan bu guildler. ekip olarak cok iyi çalışıyorlar. nerde bişi yapmaya kalksak bu guildler bozuyor işi. sc lerde zırt pırt karşımıza cıkıyorlar. ölmüyor bu adamların healerları falan anlamıyorum ben:)
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
moonlapse ve 21 gramın in sayısı artmasında gerisi önemli degil:P bütün dengemizi bozan bu guildler. ekip olarak cok iyi çalışıyorlar. nerde bişi yapmaya kalksak bu guildler bozuyor işi. sc lerde zırt pırt karşımıza cıkıyorlar. ölmüyor bu adamların healerları falan anlamıyorum ben:)

hayret aynı duyguları eslyum ve bc için hissediyoruz bizde. :D yeni gelen order guildleriyle karşı kaşıya gelmedim henüz bilemiyorum yorumda yapmıyorum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
aa ama düşmandan düşmana fark vardır. kimi düşman vardır nefret edersin irenirsin falan. kimisi vardır onunla savasmaktan onu kesmekten veya da kesilmekten dahi zevk alırsın. siz öle düşmansınız:P

Bakın şu sardiyle Bakarize insanlar centilmence mücadele görsün çok duygulandırdınız beni arkadaşlar gurur duyuyoruz sizle :)
Ayrıca moonlapse ve 21gr nın ölmemesinin nedeni ben yoktum 2 hafta sardi senin dps yetmez onları indirmeye haha :)
Sosyal ağlarda paylaş

Heh başladın gene bahaneler bulmaya bende ne zamandır bahane yapmıyor diyordum :) O buff en cok tanklara wurdu diğer classlar okadar etkilenmedi...Oyüzden bufftan saymıyorum onu :)

Combat'ın uzun sürmesi senın işine gelir belki ama paper charlar ayakta duramaz uzun süre bu charın önemi verdiği dmg ve aoeleri bunu nerfleyip öldürlerse oynamanın anlamı ne ?

Nese zaten bi magus kasasım war onla takılırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla imzada belirttiğim gibi Multifunctional BW yim aoemi nerflerlerse single targeta geçerim video çekerim onu nerflerlerse Daoc oynyanlar bilir (friar) sopamla vururum hatta bazı combatlarda dizimle stafımı kırıp 2 sopayla kapıştığım bile görülmüştür ahah :)

Arada gelmiş geçmiş en büyük nerfü oyun başında yedik %50 critten %35 e çektiler ne kraldım lwl 20 lerde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...