bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Serverdaki genel pvp durumlarını vs bu konu altında konuşalım.... Transfer'lerden sonra deli gibi rvr dönmeye başladı bi zone'u biz kitlerken diğer map'i orde alır oldu... Rp akıyor bardaktan boşalırcasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bakariz said: Serverdaki genel pvp durumlarını vs bu konu altında konuşalım.... Transfer'lerden sonra deli gibi rvr dönmeye başladı bi zone'u biz kitlerken diğer map'i orde alır oldu... Rp akıyor bardaktan boşalırcasına :) olaylardan biraz uzak kaldımda gene transfermi açldı k8pye?Açıldıysa dengelimi diyosun server şuanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Burloktan 7 guild geldi order'a server şuan dengede gibi ama order'ın organize olup sayi üstünşüğünü kullanması kısa sürer...3 ayrı maptede denk zamanlarda rvr dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Şuan order The Maw ı kuşatıyor ama sayımız yetmicek evet tüm zonelarda rvr dönmeye başladı ve bakarızın dediği gibi renown akıyor resmen server dengede gidiyor umarım uzun bi süre böyle gider özlemiştik ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Dengede olursak iyide bizim zerg halinde geziceğimize destro gezsin daha iyi şaka maka bizde serverın yerlilerinden olduk boyna birileri gelip gidiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 valla 7 tane guild geldi oasis sayımız baya arttı ama gelen order cok da memnun degil gibi. bu kadar cok dest beklemiyormuş karşılarında:) hiç mi araştırma yapmamış bunlar?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sardius said: valla 7 tane guild geldi oasis sayımız baya arttı ama gelen order cok da memnun degil gibi. bu kadar cok dest beklemiyormuş karşılarında:) hiç mi araştırma yapmamış bunlar?:) araşatırma yapsalarda farketmezdi çünkü ufak ufak geri dönüşler yaşanıyor dest tarafında. hergün altdorf yapmaktan sıkılmıs olan oyuncuların order transferini duyduktan sonra ısınma turlarına başladığı haberlerini alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 moonlapse ve 21 gramın in sayısı artmasında gerisi önemli degil:P bütün dengemizi bozan bu guildler. ekip olarak cok iyi çalışıyorlar. nerde bişi yapmaya kalksak bu guildler bozuyor işi. sc lerde zırt pırt karşımıza cıkıyorlar. ölmüyor bu adamların healerları falan anlamıyorum ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sardius said: moonlapse ve 21 gramın in sayısı artmasında gerisi önemli degil:P bütün dengemizi bozan bu guildler. ekip olarak cok iyi çalışıyorlar. nerde bişi yapmaya kalksak bu guildler bozuyor işi. sc lerde zırt pırt karşımıza cıkıyorlar. ölmüyor bu adamların healerları falan anlamıyorum ben:) hayret aynı duyguları eslyum ve bc için hissediyoruz bizde. :D yeni gelen order guildleriyle karşı kaşıya gelmedim henüz bilemiyorum yorumda yapmıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Umarım sizde,bizde böle adı söylenınce Sc'de görüşünce "off lanet olsun bu adamlar war farmlıcaklar cıkalım" denilen guildler oluruz... Gerçi sardi siz düşmansınız diordu ama nese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aa ama düşmandan düşmana fark vardır. kimi düşman vardır nefret edersin irenirsin falan. kimisi vardır onunla savasmaktan onu kesmekten veya da kesilmekten dahi zevk alırsın. siz öle düşmansınız:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sardius said: aa ama düşmandan düşmana fark vardır. kimi düşman vardır nefret edersin irenirsin falan. kimisi vardır onunla savasmaktan onu kesmekten veya da kesilmekten dahi zevk alırsın. siz öle düşmansınız:P Bakın şu sardiyle Bakarize insanlar centilmence mücadele görsün çok duygulandırdınız beni arkadaşlar gurur duyuyoruz sizle :) Ayrıca moonlapse ve 21gr nın ölmemesinin nedeni ben yoktum 2 hafta sardi senin dps yetmez onları indirmeye haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sanki sen varken indiriyoduk da. hey allam ya hehe ha bu arada 1.3 ile aoe skillerinize nerf gelecegi söyleniyor. bundan en cok bw ler ve sorclar etkilenecek sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Her pach'te bw ve sorc nerflenir bizim char bu oyunda her pachte nerflenen tek char olarak kalcak zaten ...Şaşırtmıyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yooo sizler 1.2 resistlerin caplenmesi ile cok iyi bufflanmış oldunuz. esas her patchde nerf yiyen class knighttır. cıktıgından itibaren nerf yedi sürekli. neyse bakalım neler olacak. kaldı ki aoe lerin biraz nerf yemesi iidir bence combatlar biraz daha uzun sürer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Heh başladın gene bahaneler bulmaya bende ne zamandır bahane yapmıyor diyordum :) O buff en cok tanklara wurdu diğer classlar okadar etkilenmedi...Oyüzden bufftan saymıyorum onu :) Combat'ın uzun sürmesi senın işine gelir belki ama paper charlar ayakta duramaz uzun süre bu charın önemi verdiği dmg ve aoeleri bunu nerfleyip öldürlerse oynamanın anlamı ne ? Nese zaten bi magus kasasım war onla takılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Valla imzada belirttiğim gibi Multifunctional BW yim aoemi nerflerlerse single targeta geçerim video çekerim onu nerflerlerse Daoc oynyanlar bilir (friar) sopamla vururum hatta bazı combatlarda dizimle stafımı kırıp 2 sopayla kapıştığım bile görülmüştür ahah :) Arada gelmiş geçmiş en büyük nerfü oyun başında yedik %50 critten %35 e çektiler ne kraldım lwl 20 lerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Millet nerf nerf demiş heh tek nerf yemeyen class ta WP sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu arada dest arkadaşlara soruyorum strayer diye bi sorc var adamı kac healer koruyo yaw niye ölmüyo byu adam sinir ediyo beni :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Alla alla solo gezerdi o hep ne oldu accep ole healer felan gezmeye baslamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Strayer genellikle solo gezer ve ne zaman Chaos wastte duellere gitsem oda ordadir , adam duelde greezzi filan aliyor samsiriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Eee adam rr 70+ birakında arkasında iyi healer'ları olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 trathias said: bu arada dest arkadaşlara soruyorum strayer diye bi sorc var adamı kac healer koruyo yaw niye ölmüyo byu adam sinir ediyo beni :X feniyi ya da blkackhat ı albbasher i koruyan healer sayısından az.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dün T2'de 24 saat boyunca RVR vardı 1 günde inf puanlarının hepsi sıfırdan tamamladım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 O kadar Transfer geldi ama dün gene biz Mapleri kitledik :)o ama iyi rvr dönüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar