BaybarsMert Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Arkadaşlar merhaba, Oyun esnasında çok sık olarak desktopa dönüyorum. artık oyundan soğuma aşamasına geldim. bunun bir çözümünü bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Muhtemelen donanım yetersizliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 donanımla alakası yok bizde de oluyor. net çözüm bulamadık biz, ama eskisi kadar olmuyor şimdilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 RAM imi 1 den 3 e çıkardıktan sonra hiç crash yemedim. Ama haklısın,crashlar her zaman donanımsal olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 İşletim Sistemin ne? directx kaç yüklü? Driverların güncel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar