karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Selamlar. Arkadaşlar bana bir wow account'u lazım. İçindeki karakterlerin önemi yok. Eğer oynanmayan veya boşta bir accountunuz varsa onu satın almak istiyorum. Oyunun kendisine para vermektense elinizde boş duran bir accountu açtırmak daha iyi olur diye düşündüm. Yurt dışına para çıkışı olmasın ekonomik kriz var :) Satılıklara biraz baktım da millet accounttan çok karakterini sattıkları için biraz tuzlu geldi. Varsa böyle bir durum, ÖMS atabiliyorsanız öyle, yok ben üye değilim ama okurken gördüm diyorsanız: [email protected]'a ne kadar istediğinizi söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 özel msj dan yazıorum tam aradıgın gibi bi account var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 var elimde bir adet 35 mage 24 rog flm var içinde onlar önemsiz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 derya grim batol horde tarafına gelirsen yardım edebilirim sana . char name : necrozul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar