pharuck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sual acik sekilde baslikta dile getirilmistir biraz detay.. laptopumun islemci fani inanilmaz gurultulu calisiyordu bende gittim yazicioglu semalarinda kendisine uygun bir fan buldum lakin bozuk cikti eve geldim tekrar gittim, laptopum agir oldugundan ve genel olarak geceleri calistigimda gunduz tasimaya takatim olmuyordu (kucuk bir masala donuyor bu hemen sadete geliyorum) git gel git gel fasli beni baydi bugun laptopla gittim yaziciogluna halletik lakin eve geldigimde yeni aldigim fanin da gurultulu calistigini farkettim... direkt sanayici mantigiyla soruyorum ben bunu yaglasam n'olur? icinde devre oldugunu zannetmiyorum ancak anakarta sicrayabilme ve kisadevre yapabilme ihtimali var midir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 makine yağı ile yağlayablirsin. Bir sakıncası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sırf yağın içine batırılıp çalıştırılan bi anakart görmüştüm. süperde soğuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 şimdi fanın üzerinde bi sticker var onu çıkardığında bi lastik parçası gibi bişi olacak onu tırnağınla çıkarıcaksın, orası yağ dökeceğin bölme fanın büyüklüğüne göre bir kaç damla damlatırsan oraya farkı hissedeceksin =) yalnız titiz ol biraz ve makine yağı kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 DoruK said: şimdi fanın üzerinde bi sticker var onu çıkardığında bi lastik parçası gibi bişi olacak onu tırnağınla çıkarıcaksın, orası yağ dökeceğin bölme fanın büyüklüğüne göre bir kaç damla damlatırsan oraya farkı hissedeceksin =) yalnız titiz ol biraz ve makine yağı kullan. eski bi makinem oldugundan mutevellid fana ulasmak icin her seferinde yaklasik 40 vida sokup takiyorum, ilk 2 yanit geldiginde direkt cikarttim soktum yagladim taktim ve farki azda olsa hissettim lakin doruk bu simdi mi soylenir : )) yine de cok saolun paticik ilk defa isime yaradi hayirli olsun : D p.s: paticik bi kez daha ufkumu acti laptopun icini acip yaglayip kapatmak takriben 1 saat suruyormus hayatimdan sogudum. teknoloji benim hayatimi kolaylastirmali, zorlastirmamali gibi klise cumleler geciyor beynimden : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Anakart gibi parçaların üstü zaten yalıtkan maddeler ile hafiften kaplanabilir, makina yağı da bildiğim kadarıyla yeterince yalıtkan o yüzden kartın üstüne sıçrasa bile çok bişey olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar