sslayer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bildiğiniz hiç böyle gruplar var mı?[hline]Slayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bi insan nie bunalıma sokarki kendini die sorasım geldi..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sslayer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ben bunalıma girmek istemiyorum zaten:).sadece şarkı öyle bunalım bir şarkı olsun istiyorum ehehe:-P.[hline]Slayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Burda var biraz aran lütfen :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Burada istedigini bulabilirsin heralde... Bu arada lol sly koptum eheheh :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 yine once ben attim nbiehhaeha çatla :D[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ubi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hyr nubi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ehehe hep boyle yapiosun icq dan lafa tutup sonrada artizlik yapiosun :D Hem bu sefer şike var. Ben daha once yolladim once seninki cikmis uhueuhe[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 kahretsin beni yakaladın hemen saklanmam gerek :P ehu[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sslayer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 aralarından en iyisi hangisi?[hline]Slayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Aegean, 23 April 2003 11:32 tarihinde demiş ki: hyr nubi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) en son birine yazarken sly kendisinin yorulduunu solemisti bende kisalattim u nubi yerine ubi varmi alala[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Niye grup olarak istedigini anlamadim. Ztn yazilmis orda... Neyse yinede yazalim bence; my dying bride,amorphis,anathema,opeth,Empyrium ve bircogu Ainu nun son mesajinda var.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Diyem slayer Korn System of a down mı ne Beler Öğüren grup söleyin ehehe[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Hammerfall - Always Will Be Muse - Unintended Bunları kombo halinde dinle (: Sonra gel bakalım[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 My Dying Bride-For My Fallen Angel Anathema-Lost Control Forest Of Shadows-Silent Cry Katatonia-Teargas[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ANAAA hammerfall yıl 1999 ey gidi Hep hammer fall dinlerdik :) Ama power metal değilmi OZAMAN sana manowar onerırım biraz iyi grup beyninin icine? [hline]God's mercy and grace [Bu mesaj Volfied tarafından 23 April 2003 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Sly-One, 23 April 2003 11:27 tarihinde demiş ki: bi insan nie bunalıma sokarki kendini die sorasım geldi..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Anouk - Michel Anouk - It wasn't me Anouk - My Friend bakalım hoşuna gitcekmi. Metal deil ama rock olarak düşünülebilir yada alternative.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 anouk mı bunalıma sokçak neşeleniom ben onla be :)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 abi bunalıma sarkı sokmaz ki moduna bagli ben my dying pride dinlerken gülen adamı avril lavigne duyunca bunalım oldugunu gordum.. bi de sly e cwp: abi adama rahat batio.(nokta)[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 dark tranquility dinle[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bunalıma sokacak sarkı söyliyim sana Manowar - Black error Acayip solo gidio ve beyin denen şey bırakmıo eghhauuhauhauhae[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Cradle of Filth dinle.. Herhangi bir parcasini dinle ust uste yeter. Arlooax The Elven Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 CoF un nesi bunalım ayıptır sorması ? aklıma bi tek her ghost in the fog geliyor tabii bunlımdan kasıt bu dünya bana dar lusifer kolları aç ise o zaman doğru ehehue[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar