Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Şöyle bir ödev var, teslim günü Çarşamba; said: Tanım: Benzersiz bir tema üzerine en az 5 sayfadan oluşan bir web sayfası tasarımının gerçekleştirilmesidir. Projenin özellikleri şu şekilde olmalıdır; -Dreamweaver 8 programı kullanılarak kodlanmalıdır. -En az 1 adet Dreamweaver Şablonu oluşturulmalıdır. -Sayfalar HTML biçiminde olmalıdır. Başlık, menü ve intro oluşturmak için flash veya animasyonlu gif benzeri araçlar yardımcı teknolojiler olarak kullanılabilir. -Proje tamamen Flash vb. teknoloji kullanılarak oluşturulamaz. -Oluşturulacak tüm sayfalar şablon(lar) üzerinden oluşturulmalıdır. -Tüm biçimlendirme işlemleri CSS kullanılarak gerçekleştirilmelidir. -Tüm CSS kuralları tek bir CSS dosyası içinde tanımlanmalı ve değiştirilebilmelidir. -Tüm proje belgeleri ( görseller, html dosyları, biçim dosyaları vb.) ve bağlantıları, farklı bir bilgisayara kopyalandığında çalışacak şekilde düzenlenmiş olmalıdır. Değerlendirme: said: Projenin değelendirmesi aşağıdaki tabloda tanımlanan değerlendirme özellikleri ve not ağırlıklarına göre gerçekleştirilecektir. Özellik ***** Puan Tema -- 15 Özgünlük -- 15 Biçimlendirme -- 5 Bağlantılar -- 5 Resimler -- 5 Tablolar -- 5 Listeler -- 5 Formlar -- 5 Çerçeveler -- 5 CSS -- 15 Olay ve Betikler -- 10 Yardımcı Teknolojiler -- 5 Şablon -- 5 -------------------------------- Toplam 100 Not Verme said: Projeyi gerçekleştiren grup üyelerine sunum esnasında proje ile ilgili en az 1, en çok iki soru sorulacaktır. Grup üyesi sorulan soru(lar) üzerinden 1-10 arası bir not alacak ve proje notu aşağıdaki şekilde hesaplanacaktır. Proje Notu = Grup Notu X ( Grup Üyesi Notu / 10 ) Örnek: Grup Notu 90 olan bir öğrencinin sorulan soru(lar)’dan aldığı not ise 7 olduğunda bu öğrencinin Proje Notu şu şekilde hesaplanır. Proje Notu = 90 x (7/10) = 90 x 0,7 = 63 olmaktadır. Şimdi derslere bir şekilde girdim ama bi haftadır ne zaman ödeve başlamak için bilgisayar başına geçip şu yukarıda yazınlanları okusam kafam allak bullak oluyor. DreamWeaver'ı açıyorum falan, yok hiçbir halt yapamıyorum. Adam gibi hazır şablon bulup konsept olarak da bir müzisyeni tanıtırım gibilerinden bir şey düşünmüştüm ben. Bir sayfada biyografisi olur, bir sayfada fotoğrafları (Resimler ve Tablolar), bir sayfa Ziyaretçi Defteri gibilerinden (Formlar, Listeler) vs. ama ne şablon bulabildim düzgün, ne de başka bir şey. En kısa yoldan bu ödevi nasıl hazır edebilirim acaba ben, önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum (üç kredisi var dersin vizem de 65, içimde patlamasın). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Neyse silinebilir falan konu. Yaptım ben bir şeyler, yarın da götüreceğim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar