deatHflaMe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 o kadar kötü basit ucuz filmlerden biri ama muhteşem kahramanlardan kötü olamazdı .. neyse ki beleş biletle gittim ki parama yazık olmadı özellikle zamana yazık .. düzgün fantastik film izlemeyeli uzun zaman oldu çok abartı vardı filmde boş bi anlatım ve saçma kurgu ..[signature][hline]me loco .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bu tür filmlerde abartı olması gerekir ama bu filmde abartıyı abartmışlar bana göre gereğinden fazla hemde. Kızın düşmesi frankestain'ın oğlunun uçması ve her nereden düşerlerse düşsünler bişeylerin olmaması . Tamam anladık kahramanlar ama bu kadarıda ohaa dedirtti . Ve sonuda hüsran içinde olmasını istemişler ama pek hüsran değildi. 2. si çıkarsa şaşırmam tanrının sol eli Van Helsing...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ghaldszar'ın dediği gibi mikrofon olayı makinistin işgüzarlığından kaynaklanan bişi, yanlış formatta yansıtınca perdeye öyle oluyo diye biliyorum ben de. yoksa çoğu filmde var o mikrofon olayı. filmi izlediğiniz sinemaya bağlı biraz da .[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ben beyendım guzeldı ozellılle o kadınla kardesı kurt adamı yakalama kısmı cok hosuma gıtmıstı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar