wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 linuxda, file sharing, file sharing degil de mp3 sharing / mp3 download icin kullanabilecegim neler var? urlleriyle birlikte verebilir misiniz? adamakilli textmode bisiler olursa daha bile hosuma gider hatta :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Vaay sunucuyu sömürmek ha.. :)valla konsolda ben hiç kullanmadım bilmiyorum. Sharky daha iyi bilir.. Ben windows sunucadan yapıyorum scriptle günlük alıyorum kendi sunucuma..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ne sunucusu be kendi makinama kurucam sunucuya indirsem ne olcak hem, dialupla ha paticigin sunucusundan cekmisim ha yurtdisindan ehuehue :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yok ya öyle takıldım kızma.. sharkynin anlattığı var bir tane burada.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66394[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 oohoo.. bir sürü var. giftd üzerinde çalışan 4-5 tane modul ile birlikte Kazaaymış, Overnetmiş bağlanabiliyorsun.. mldonkey var ve Local den çok tatlı bir guiye sahip.. Hmm console based.. öyle ncurses falan kullanan bir şey var mı bilmiyorum ama mldonkey 'in güzel bir text based arabirimi var, ama ncurses falan değil :) Sonra ne lan bu deme.. Hmm giftd nin hatta QT için Apollon 'u var.. Enteresan bir GUI.. Hmmpfs. Başka ne var bilmiyorum ki.. mdonkey herşeye yetior çünkü :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 mm thanks bakim mldonkey'e bi[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 *!ellerini ovuşturarak gururla linux camiasina bir kişi daha katıldığı için sırıtır*[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mldonkey'in smtp portunu kanırmasının sebebini hala çözebilmiş değilim, dikkat derim. Acep kullandığım gui mi bir haltlar karıştırıyor? İyi güzel program da kullanırken bir kulağınız smtp portunda olsun.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 smtp portu mu ? naptın abi ? mldonkey le ne ilgisi var ? GUI oraya buraya email göndermeye çalışıyordur belki. Benim smtp portumu ellemiyor hiç.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 oha mldonkey cok tatli abi, adamlar http arabirim yapmislar, super :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 http, text based, gui based :) sen hele desteklediği şeylere bir bak :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 4000 'de telnet portu varmis mldonkey 'in, direkt text mode icin :) peki bisi sorcam, localhosttan mi baglanilabiliyo buna, yoksa acik mi su anda netten baglantiya? ayarlamam gerekiyo mu onu yani?[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 default localhost. Ayarlıyorsun ama donkey.ini de falan. ya da downloads.ini de.. Tam hatırlayamadım şimdi.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar