-Strict- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ya bi sarki var number one fm de caliolar tv de bi kere gordum gayet pozitif bi sarki fln 1 acayip eglenceli ya dilimede dolandı simdi elimdeki leri size yazicam size.. eger arabada fln dinleyen varsa kesin diline dolanmistir.. ismini orenemedim.. bulamadım 1 bulsam rahatlıcam "hani hunu bandare cugi bandare rugi bandare " gibi sozleri var nakarat kısmının .. sozler so what if your life is so sad fln seklinde baslıo.. bulamadım bi bulsam pozitif bi sarkı bana bob marley fln hatırlattı diyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Rebel Moves - Bandare[signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Rebel moves-Bandare kula kula kula mari bandare cani bandare kuri bandare kuribaka kuribaka bandare cani bandare kuri bandare kore kore çapatira topa tariya hey kore kore çapatiro pare heeeeey[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar