Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wade Robson


Slat

Öne çıkan mesajlar

Wade Robson süpeer ben de izliyorum bayılıyorum adama manyak kıvırtıyor yaf..bi de figürleri öğretirken ''huh hah'' demesi yok mu kopartıyor :) Mtv bikere onun küçükken katıldığı bi dans yarışmasını göstermişti Maykıl ceksının tıpkısının küçük versiyhonu deli dans ediyor tebrik ediyoruz burdan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sLog, 29 Mayıs 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
danslar fecide... en sonda wade robson çıkıp kendini kasa kasa dansetmiomu.. gülmekten ölüyorum walla...



ahaha aynen. ne zaman açsam buraya denk geliyo 5 dakka gülüp değiştiriyorum ehehehe[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O adam Britneyinden Justinine tüm öle oynak müzik alemindeki insanların dans hocası ve danslarının koreografilerini yapan kişi. Adam cidden çok hasta dansediyo herif dansederken kızlar cırıl cırıl bağırıyo zaten heriften seksapalite akıyo galiba:) Fun fun faa yapıyoya orda bitiriyo olayı zaten..:D.

Ama bi yarı finalist vardi Michelle diye dikkat ettinizmi bilmem hastası olmuştum o kızın. Nasıl bir danstır o ya kız öyle gaza getiriyoduki seyircileri ben bile tv başında gaz oluyodum zaten kız çoooook tatlı bişeydi ne yapsa hayranlıkla izliyodum ve çok yakışıyodu. Kaçırdım weekendini ama programları hep izlerdim. Bi de bizim izlediğimiz proglar Amerika'da önce çekilmiş şovlar olması lazım çünkü "Şimdi oy verebilirsiniz netten" dediği sırada girdim oy verimi kapanmıştı sitede.

[Bu mesaj Freak tarafından 30 Mayıs 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...