Slat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bu weekend Wade Robson Project weekend izleyin kaçırmayın deli dansediyo adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 MTVDe falan sureklı programına rastlıyordum "Wade Robson Project" Diye bi dance yarışması yapıolardı. Fena degıldi en azından Dismissed denılen gerizekalı programdan iyidir.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 danslar fecide... en sonda wade robson çıkıp kendini kasa kasa dansetmiomu.. gülmekten ölüyorum walla...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 e adam gral artık aşmış bazı şeyleri :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Wade Robson süpeer ben de izliyorum bayılıyorum adama manyak kıvırtıyor yaf..bi de figürleri öğretirken ''huh hah'' demesi yok mu kopartıyor :) Mtv bikere onun küçükken katıldığı bi dans yarışmasını göstermişti Maykıl ceksının tıpkısının küçük versiyhonu deli dans ediyor tebrik ediyoruz burdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: sLog, 29 Mayıs 2004 23:52 tarihinde demiş ki: danslar fecide... en sonda wade robson çıkıp kendini kasa kasa dansetmiomu.. gülmekten ölüyorum walla... ahaha aynen. ne zaman açsam buraya denk geliyo 5 dakka gülüp değiştiriyorum ehehehe[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 O adam Britneyinden Justinine tüm öle oynak müzik alemindeki insanların dans hocası ve danslarının koreografilerini yapan kişi. Adam cidden çok hasta dansediyo herif dansederken kızlar cırıl cırıl bağırıyo zaten heriften seksapalite akıyo galiba:) Fun fun faa yapıyoya orda bitiriyo olayı zaten..:D. Ama bi yarı finalist vardi Michelle diye dikkat ettinizmi bilmem hastası olmuştum o kızın. Nasıl bir danstır o ya kız öyle gaza getiriyoduki seyircileri ben bile tv başında gaz oluyodum zaten kız çoooook tatlı bişeydi ne yapsa hayranlıkla izliyodum ve çok yakışıyodu. Kaçırdım weekendini ama programları hep izlerdim. Bi de bizim izlediğimiz proglar Amerika'da önce çekilmiş şovlar olması lazım çünkü "Şimdi oy verebilirsiniz netten" dediği sırada girdim oy verimi kapanmıştı sitede. [Bu mesaj Freak tarafından 30 Mayıs 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar