BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konser dündü. hiç konusu filan açılmamıştı amma velakin canlı performansı baya güzelmiş. heralde dünyanın en kötü konser mekanı olan yeni melek'te o akustiğe rağmen çok beğendim. gece 11:30 da başlayan konseri 1 saat sonra bugünkü ales sınavına giricem diye terketmek zorunda kaldım :( indie dinleyen sadece benim heralde forumda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 iamx indie diyemi geçiyor... yoksa ben indie diye başka şeylermi dinliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 indie diye geçiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Merhaba sizleri aydınlatmaya geldim, Indie; Independent yani bağımsız anlamına gelmektedir. Herhangi bir tarzla labellayamadığımız ya da plak şirketine bağlı olmayan herkese içimizden geldiği gibi Indie diyebiliriz, Indie terimini çok kullanmamakta yarar vardır kısacası. IAMX için endüstriel synth rock falan denilebilir herhalde, ama oldukça kendine has bir tarzı var adamın bu projesinde, gitmediğim için de biraz üzülüyorum açıkçası. Ama yeni melek olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 en son pain of salvation'a gitmiştim orda seneler önce. iyikide gitmemişim aradaki konserlere. adam bişeyler diyor anlaşılmıyor. çok da kalabalık değildi yani. 1.20 de filan bitmiş. 2 saate yakın sürmüş. üzüldüm yani of of oasis bile indie grubu olarak çıkış yapmıştı, sonra bu hallere geldi işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 indie diye bir sürü şey dinleyebilirsiniz , justice de indiedir iamx de. kısaca büyük plak patronlarının ceplerine para kazandırmak için müzik yapmayan herkes indie müzik sınıflandırmasında değerlendirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar