azizcolak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 arkadaslar darkfall onlıne a uye oldum oyunu yukledım patchlerı yaptım new charcter dugmesıne basana kadar hersey ıı gıttı ama oraya basınca oyuna baslamıo clıent cokuo sankı sahte oyun almısımda cracksızmıs gıbı gırmeye calısıo oyuna ama bırden hersey kapatılıo oyunla ılgılı masaustuyle bas basa kalıorum bu konu hakkında bılgısı olan warsa yardımlarını sıddetle beklıorum sımdıden tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Windows regional settinglerine gir dil seçenekleri yani ve tüm dilleri ingilizce yap özellikle non unicode language kısmı kesinlikle ingilizce olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azizcolak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yardim icin tsk ler oyunu silmistim tekrar kurdum dediklerini yaptim patchin bitmesini bekliorum onuda silmistim bakalim ins olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar