keldron Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ya aklıma geldi birden bu şarkının klibi nette bulamadım alakasız.Acayip komikti şarkı ve klibi bulan olursa link verebilir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bende gecen aradım bulamadım. arkadaşım oynuodu o klipte. arkadaşlara gösterip dalga geçicektim mehhehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 muhadhas normalini bulamadım ya ama şöyle bi version var; youtube da doluydu abuçiçi falan hatırlıyorum böyle uzayda bi yere star trek hesabı iniş yapıyodu vs. :D enteresandır hiç biri yok, komple yapmışlar komple var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Off.. koptum lan videoyu görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar