raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Oynarken aldığım, güzel olduğunu düşündüğüm bazı ekran görüntüleri: http://mail.baskent.edu.tr/~20194562/WoWSite/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Beta'da mısın ya da alpha mı bu? Edit: SS'leri inceleyince anladım ki alphaymış. Edit2: Her ayrıntısıyla senin yaptığın gibi oynayabilmek için neler yapmamız gerekli, şöyle kısa bir rehber yazar mısın?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 01 Nisan 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj McsPeyn tarafından 01 Nisan 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bu beta screenshottır. Alpha degil. stormcraft sunucuları uzerindedir. yakında bir baglanti FAQı hazırlayacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Yani Beta'yı indirip üzerinde değişiklik yaparak mı Stormcraft'a bağlanılıo?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 cok kısaca soyle: beta'yı indir (2gb) ondan sonra WoWclient.exe masaustune link koy ve link ozelliklerine -uptodate ekle. daha sonra WoW'un oldugu dizine wow.ses adlı bir dosya ekle ve icine username pass yaz daha sonra wowclient kısayolundan wow'u ac ~ ile konsolu acip realmlist realmlist.gotwow.net yaz daha sonra change realm butonuna bas ve gelen listeden serveri secip logini sec. eger liste gelmezse veya realmlist hata veririse stormcraftın sunucu down demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 grafik detayları ne düzeyde bu sslerde?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 abi official betadan ss istiyorsanız sadece: wow.warcry.com/' a 4 sn süren üyeliği yapın ve Loren'in psikopat gibi betadan yolladığı 4-5 bin tane güzelim resmi oturun 3 gün inceleyin :) adam oyunu oynayamıyor herşeyi resmini çekmekten :-p[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Keşke resmi forumlarda "Lütfen video yollamayınız." ibaresi bulunmasa..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 evet betadayim ve begenmedim sevmedim hayal kirikligi komple cizgi film resmen yok olurmu bole ya :( 6-9 yas cocuk oyundaki gibi renkler falan aman diyim[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kusura bakma ama bana inandırıcı gelmedin :)[signature][hline]BabacumMostors is god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yok ya toontown grafikleri daha hosdu bariz lol[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 invulon official betadamısın yoksa üstte adı geçen sahte beta stormcraft tamısın :-p officialsa official forumlardaki nikin nedir, orda betacıların yanında resim var zaten anlaşılır :) ayrıca grafikleri gayet güzel oyunun :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 02 Nisan 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 uste gecen sahte betaysa ondayim :p ama burdaki japonlardan gordum orjinal beta olanlarida cok bariz bi fark goremiroum ben wow ciksin diye bekliyen biri olarak iih[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 en guzeli herkez komple AO ya donsun :p hadi bekliorum[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 :)...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Invulon, 02 Nisan 2004 17:04 tarihinde demiş ki: en guzeli herkez komple AO ya donsun :p hadi bekliorum Adam direk reklamı yapmış ya :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Invulon, 02 Nisan 2004 16:40 tarihinde demiş ki: evet betadayim ve begenmedim sevmedim hayal kirikligi komple cizgi film resmen yok olurmu bole ya :( 6-9 yas cocuk oyundaki gibi renkler falan aman diyim Herkes AO oynasın diye böyle diyorsan diyebileceğim pek fazla birşey yok ama eğer grafikler hakkında ciddiysen tüm Warcraft evreninin o çizgifilmsi çizgilere sahip olduğunu görürsün. Şunu da unutmayalım; beta screenshotları genelde elf-insan-cüce-gnome bölgelerinden geliyor. Oyunun alphasında undead oynayanların yolladıkları sslara bakmanı şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Invulon, 02 Nisan 2004 16:40 tarihinde demiş ki: evet betadayim ve begenmedim sevmedim hayal kirikligi komple cizgi film resmen yok olurmu bole ya :( 6-9 yas cocuk oyundaki gibi renkler falan aman diyim Çocuksu çizgifilm?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 blizzard kötü oyun yapmaz, hangi oynununa kötü dedik adamların her çıkardğı oyun olay oldu bakınız geçmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Blizzard'ın zaten oyun yapmasının amacı; "Millet kassın, eğlenmeye çalışsın" değil, "Oyun oynamak eğlenmek içindir." olduğu için bu oyunlardan zevk alıyoruz. Bu arada benim grafiklerle ilgili sözüm Invulon'aydı, gerçi şimdi düşündüm, "zevkler ve renkler" meselesini de katınca WoW'un grafiklerini beğenmemek mümkün olabiliyor gibi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 08 Nisan 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 BLIZZARD RULES!!![signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 u suck :P ozellikle Dresquin suckk :P cisgi film suck :P wow suck :P irenc iste kardesim PPPP: bole oyunmu olur be p: resil resilll blizzard utansin kendinden heh hem cisgi filmlerde bile body cisimleri daha gusel bee :P cisgi film bile olamaz bu oyun :P direk hayal kirikligi :P orc olcam diosan gel lineage oyna :P dreqsim cigerim hehe kocaaamannn bi hayall kriikligi otesi deil :P sc2'yi yapsinlar bole cizgi filmden kotu selerle urascaklarina p:[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Canın fazlasıyla sıkılmış heralde.. http://www.knight-online.com.my adresindeki oyunu dene, gene ücretsiz bir MMORPG..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Dresquin, 08 Nisan 2004 13:46 tarihinde demiş ki: Demem o ki, istediği sistemi, istediği grafiği koysun, ben bir ork olarak ortalıkta dolaşabileceksem, yeterli. budur abi ! Dres seni forumların warchief i ilan ediyorum Lok O'Thar ! :)[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hmm emule networkunde varmıdır wow un ta kendisi ? birisi bana edk2 linkini atabilirmi eğer zahmet olmazsa pm den[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar