Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bugün metroda giderken seneler önce yarim yamalak okudugum ama unuttugum ve son 1 haftadir tekrar okumaya basladigim Arthur. C. Clark'in Rama kitaplarinin icindekibilimsel zenginligin keske sinemalara yansisa diye düsünürken burada daha önce bahsedildigini ve 2003 de vizyona girecegi yazilarini gördüm. Netten biraz baktim ama 2 3 link disinda doyurucu bir bilgiye sahip degilim. Bu müthis romanin filme uyarlanmasi bence sinema tarihinde ki en zor yapim olur cünkü kitabin okunusu bile( icerigindeki Arthur. C. Clarkin NASAdaki basarili bilimsel arastirmalarindan ve aldigi sayisiz bilim ödülünden kaynaklanan zengin ve yeni bilimsel veriler iceriyor) epey hürmet ve düsünme gerektiriyor. Filmle ilgili olarakda su bilgiler var: Rendezvous With Rama yildiz oyuncu : Morgan Freeman Yönetmen : David Fincher Senaryo : Scott Brick, Andrew Kevin Walker Producers : diger bilinen ekip üyeleri "crew" : Jean 'Moebius' Giraud (conceptual artist) USA de Beklenen cikis tarihi : 2003 ama sponsor olan Intel Cip anladigim kadariyla daha yeni teknolojiler kullanmak icin filmin cikis tarini ertelemek istiyormus. Rendezvous With Rama Based On : Rendezvous With Rama novel by Arthur C. Clarke Linkler: http://www.rendezvouswithrama.com/index.htm //www.thezreview.co.uk/comingsoon/r/rendezvouswithrama.htm[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hehe seriyi henüz okumayanlara şiddetle tavsiye ediyorum. kaçmaz bu film.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 e beklicez merakla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yuzuklerin efendisinin hemen ardindan okudugum, bana kitap okumayi sevdiren 2 seriden biriydi. ah ah kac yil gecmis aradan. tam nostalji olacak filmi seyretmek.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 "çözüm o kadar basitti ki bunu ancak bir dahi akıl edebilirdi" lafını bana hediye etmiş kitaptır.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yuh yapıyolarmı ramayı nasıl yaparlar bilmiyoru martık silindir deniz oy oy oy züpermiş walla kesin dvdsimni de alırım daha önce space odysseyleri yapmışlardı sanırım[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Holaay yaşasın :) *!Rama serisini tekrar okuma heycanı sarar, kütüphanesine saldırır*[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yukarıda b,ir yerde David Fincher mı yazıyor yoksa ben sapıtmaya mı başladım? ...gerçi öyle yazıyorsa da sapıtıcam ama, olsun Fincher babanın yapacağı şeyden yamuk çuıkmaz siz güvenin:)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Evet ama son haberlere göre Revelation firmasinin sahibi ve filmn teluf haklarinida olan Morgan Freeman filmin bir süre daha ertelendigini söylemis. :-([hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Yukarıda verdiğim linke yeni Ramanın konsept fotolarını eklemişler.Yanlız filmden hiç ses seda yok umarım ertelemezler!!! Altta filmle ilgili ses dosyası var basınca alakasız bir müzik çıkıyor.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 istediği kadar ertelensin çekildiğini öğrenmek bile bi rahatlık verdi bana ohh en fazla 3 seneye gider keyifle izlerim silindirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 abi rama tereyağı markası değil mi ya.. bi kadın sunuyodu böle yaslı yaslı selülitli bi teyze.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar