Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rama`yla Bulusma! (a.k.a. Rendezvous with Rama)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün metroda giderken seneler önce yarim yamalak okudugum ama unuttugum ve son 1 haftadir tekrar okumaya basladigim Arthur. C. Clark'in Rama kitaplarinin icindekibilimsel zenginligin keske sinemalara yansisa diye düsünürken burada
daha önce bahsedildigini ve 2003 de vizyona girecegi yazilarini gördüm. Netten biraz baktim ama 2 3 link disinda doyurucu bir bilgiye sahip degilim. Bu müthis romanin filme uyarlanmasi bence sinema tarihinde ki en zor yapim olur cünkü kitabin okunusu bile( icerigindeki Arthur. C. Clarkin NASAdaki basarili bilimsel arastirmalarindan ve aldigi sayisiz bilim ödülünden kaynaklanan zengin ve yeni bilimsel veriler iceriyor) epey hürmet ve düsünme gerektiriyor.

Filmle ilgili olarakda su bilgiler var:
Rendezvous With Rama yildiz oyuncu : Morgan Freeman
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Scott Brick, Andrew Kevin Walker
Producers :
diger bilinen ekip üyeleri "crew" : Jean 'Moebius' Giraud (conceptual artist)
USA de Beklenen cikis tarihi : 2003 ama sponsor olan Intel Cip anladigim kadariyla daha yeni teknolojiler kullanmak icin filmin cikis tarini ertelemek istiyormus.

Rendezvous With Rama Based On : Rendezvous With Rama novel by Arthur C. Clarke

Linkler:
http://www.rendezvouswithrama.com/index.htm
//www.thezreview.co.uk/comingsoon/r/rendezvouswithrama.htm[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Mesaj tarihi:
yuzuklerin efendisinin hemen ardindan okudugum, bana kitap okumayi sevdiren 2 seriden biriydi. ah ah kac yil gecmis aradan. tam nostalji olacak filmi seyretmek.[hline]blinded by fear of life
Mesaj tarihi:
yuh yapıyolarmı
ramayı nasıl yaparlar bilmiyoru martık silindir deniz
oy oy oy züpermiş walla kesin dvdsimni de alırım
daha önce
space odysseyleri yapmışlardı sanırım[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar
Mesaj tarihi:
Holaay yaşasın :)

*!Rama serisini tekrar okuma heycanı sarar, kütüphanesine saldırır*[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Mesaj tarihi:
yukarıda b,ir yerde David Fincher mı yazıyor yoksa ben sapıtmaya mı başladım?

...gerçi öyle yazıyorsa da sapıtıcam ama, olsun

Fincher babanın yapacağı şeyden yamuk çuıkmaz siz güvenin:)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
Evet ama son haberlere göre Revelation firmasinin sahibi ve filmn teluf haklarinida olan Morgan Freeman filmin bir süre daha ertelendigini söylemis.

:-([hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yukarıda verdiğim linke yeni Ramanın konsept fotolarını eklemişler.Yanlız filmden hiç ses seda yok umarım ertelemezler!!!

Altta filmle ilgili ses dosyası var basınca alakasız bir müzik çıkıyor.!!!
Mesaj tarihi:
abi rama tereyağı markası değil mi ya.. bi kadın sunuyodu böle yaslı yaslı selülitli bi teyze.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
  • Yeni Oluştur...