Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N95 Rehbere ve Lifeblog veritabanına erişelemiyor hatası


MeSh

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar telefonumun modeli N95 1-1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum herşeyiyle.. Birden rehber'i açmaya çalıştığımda telefon dondu kaldı.. rehber'i seçiyorum ne seçenek gösteriyor ne isimleri.. sadece "geri" tuşunu gösteriyor. Lifeblog'a basıyorum. Veritabanına erişilemedi diyor. Kalan özelliklerin hepsi tıkır tıkır çalışıyor. pc suite ile backup alıp firmware güncellemesi yaptım.. fm güncelleme yaptıktan sonra backup'i çaliştirmadan önce rehber'e ve lifeblog'a erişim sağlayabildim. dosyaları geri aldığımda yine göçtü.. rehber ve lifeblog'a giriş yok.. benim tek istediğim rehberdeki numaralar..

rehber'deki numaraları txt halinde bile görebilsem yeter bana.. sonra hard format atar telefonu 0 gibi kullanırım. resimleri yedekledim mesajlar çok önemli değil. numaraları kaybetmek istemiyorum. tekrar 300 küsur kişiden tek tek numarlarını istemek çok zahmetli olur.

Bu konuyu google'dan baya bi araştirdim. aynı sorundan müzdarip 3-4 kişi gördüm fakat hiç biri bi cevap alamamış. burada da bir kişi lifeblog hatasından müzdarip fakat o da cevap alamamış.. Rehberdeki numaraları geri alabileceğim bir yol yordam biliyorsanız çok müteşekkir kalacağım. Şİmdiden teşekkürler.. saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...