ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 (Kendimden alıntılıyorum) Hem bigumigu, hem de bizibozmaz'da çıktığı için paylaşmakta tereddüt ettim ama gerçekten çok başarılı; bahsetmeden olmaz. Walt Disney, Holywood stüdyolarında Star Wars weekend yapmış, inanılmaz bir iş çıkaracaklar gibi gözüküyor; aşağıda da görebileceğiniz gibi tanıtım afişleri başarılı. Sitenin kendisi için tık tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ahah sonuncusu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 oha müthiş gitmek lazım tarihleri de iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 oha iyiymiş keşke gidebilsek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar