Mertk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 CPU Türü: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ DIMM1: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM Görüntü Bağdaştırıcısı: NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB ) Bilgisayarımın kısaca ozeti budur... Sorum su; GTA4 gibi oyunları rahat calıstırabilmek icin sadece ekran kartını degistirmek yeterli olur mu yoksa baska degisiklikler yapmam gerekir mi? Egere ekran kartı yeterse 150-200 ytl arası aradıgım kriterlere uygun ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? smdden tesekkurler (daha fazla sistemimle ilgili bilgi gerekirse belirtnz...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest buraya gir ordan seç istedigin oyunu o sana min - optimum degerler için neyin degismesi gerektigini soyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 esasen anakartini da yazsan daha saglikli olurdu ama ddr2 kullanip x2 olduguna gore am2 dir heralde sb600 le birlikte; buna gore, 110 $ ati hd4770 birde islemci zayif onuda bi ara 75 $ seviyesinde 7750 ile degistirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 mulgear6 said: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest buraya gir ordan seç istedigin oyunu o sana min - optimum degerler için neyin degismesi gerektigini soyler gonderdigin sitede gta4 calıstırır diyo, bende calıstırıyorum ama 800x600 de oynamak pek oynamak olmuyo... 1024x768 de bile oynanmıyacak kadar fps dusuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 KHaRoN said: 110 $ ati hd4770 vatan bilgisayara sordum elmadagda yokmus , nisantası tarafında alabilecegim biyer biliyo msn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 direk magaza olarak nereden edinebilirsin bilmiyorum, ben netten siparis verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 biraz once sanalmarketimden verdim bakalım... cok tesekkurler tavsiye icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar