Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Arkadaşlar,Istanbul adında lvl17 olan guildimize katılımlarınızı bekliyoruz.Destro tarafındayız.Invite için nickler:Ulass,Feyzo,Slemset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 guildin adinida yazsaydin kske.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 e yazmış işte istanbul?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myser Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 paticikten hiç eltharionda oynayan yok mu yahu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bende Eltharion dayim hala aktifseniz ben gelmek istiyorum guildinize sizi ekledim umarım hala aktifsinizdir nickim: Berathan 31 sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myser Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben oyuna bir süre araverdim ama oyun içerisinde guild üyelerine ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben guildinizi arattım ama search de çıkmıyor hoş çoğu guild görünmüyo orda zaten yanlış bşy mi yapıyorum anlamadım başka bi ayarımı var bunun diğer yukarıya yazdığınız isimleri ekledim onlar aktif değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 The Turks olarak devam ediyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar